Varga-Morvai Szilvia

Varga-Morvai Szilvia vagyok, 4 gyermek édesanyja. 6 évvel ezelőtt találkoztam a jógával, amikor várandós lettem az első gyermekemmel. Kerestem valamit, ami segíthet az elmélyülésben, a tudatos felkészülésben, és megélésében a várandósságomban és a szülésemben. Annának nagyon sokat köszönhetek, az utam fejlődésében végig kísért, mindazt amit tanított, gyakorlatban éreztem, támogatva voltam. Az első gyermekemnél sajnos még nem voltam elég tudatos és felkészült. Próbáltam ráhangolódni a szülésre, de tele voltam blokkokkal, félelmekkel, legfőképpen a fájdalomtól irtóztam és a kiszolgáltatottságtól, aztán ott volt a megfelelési kényszer is kifelé. A gyermekágytól valahogy nem féltem, ott olyan természetesen ment minden. De nagy szükségét látom a mai világban ennek az időszaknak ráhangolódására és készülésére! Legalább olyan fontos, mint a várandósság és a szülés! Az első szülésélményem traumatikusan végződött.

A második várandósságom és az első között jártam női jógára, női körökben igyekeztem oldódni a blokkjaimmal.
A második várandósságomnál végig jártam jógára, voltam kismama terápián, családállításon, önismereti kurzusokon és kineziológiai oldásokon vettem részt. Női körben beavatáson voltam, rengeteget olvastam ebben a témában. Nagyon szerettem volna termeszetes úton megtapasztani azt, amiről jógán is sokat beszeltünk. Egyre nagyobb lett a magabiztosságom, hogy képes vagyok a sajat testemet uralni, és at tudom magam adni a folyamatoknak, mikor eljön az ideje. Meg is lett a gyümölcse. Mondhatni majdnem háborítatlan szülést éltem át, mikor kibújt a kisfiam azt mondtam most még tízet szülnék. ????
A második és a 3. várandóssagom között elvégeztem a dúla képzést és egy ajurvédikus masszázstanfolyamot. Közben elkezdtem a női terapeuta képzést, amit a 3. gyermekem születése után fejeztem be, és ezek után a kismamajóga oktatói képzés során is tovább fejlődtem. A harmadik gyermekem otthon született, csodás szakralitásban, ahogyan a nagykönyvben meg van írva, teljes háborítatlanságban.
Azt hiszem ez bárkinek sikerülhet, rengeteg önismereti és önmeghaladási munkám van ebben a gyümölcsben. Úgy érzem, nagyon nagy szükség van a mai vilagban arra, hogy segítsük egymást a fejlődésben. Szeretném megtámogatni a kismamákat a megszerzett tapasztataimmal es tudásommal, dúlaként, kismamajóga oktatóként, anyaként és nőként.

Csütörtökönként 16.00-18.00 között várlak szeretettel kismama jógaórámra!

Szilvi január 9-én adott életet 4. gyermekének. Így április 20-ig Anna helyettesíti Őt a csütörtöki kismama jógákon. Így addig Annánál jelentkezz be! Várunk szeretettel!

Bejelentkezést kérek a szilvia.morvai@gmail.com címen, előző este 18h-ig. Köszönöm!