Orosi-Umbráth Mariann

Szeretettel köszöntelek, Orosi-Umbráth Mariann vagyok. 

Önismereti utamat több mint 10 éve járom, s látom, tapasztalom, hogy az úton való haladás folyamatos, ami mindig hoz valami érdekeset, újat, javítandót, örömtelit. Szeretem ezt az utat, ami néhol göröngyös, de annál izgalmasabb, csodákkal teli, hiszen egyre inkább kerülök közel önMAGomhoz, ami felemelő, ami lelkesítő.

Tanultam asztrológiát, hogy a MAGam megismerésében támogasson, Női körök, szertartások, elvonulások, tanfolyamok töltötték ki sok-sok éven keresztül a hétvégéimet (és még ma is), melyek mind azt támogatják, hogy rátaláljak a forrásomra, kapcsolódjak a lelkemmel.

Idén Pozsgai Nikolettánál végeztem Női körvezetőként, ami megerősített, hogy beleálljak az igaz utamba, jelenleg a csillagbölcselet útját járom, s hamarosan dúla és szertartásvezető leszek, mert szeretek tanulni magamért. Azonban már egy ideje érzem a hívást, hogy másokért is... Szeretnék támogatni, kísérni másokat az útjukon, megosztani a tapasztalataimat, az eddig szerzett tudásomat, s mindezt alázattal és szeretettel teszem.

A jóga először mozgásformaként érkezett az életembe, mert úgy éreztem, hogy na igen, ez lesz az, ami az enyém, ami segít nekem valamiben, de még akkor nem tudtam, hogy pontosan miben. Gödöllőn, Jakab Zsókánál kezdtem el jógázni 2017-ben, amikor főként magánórán vettem részt, ritkán csoportoson.

2020 nyarán Annarózsánál elvégeztem a Babarózsa kismamajóga oktatóképzést, ami sok tapasztalást, felismerést hozott magával, továbbá megerősítést, hogy a jóga fontos az életemben. Több alkalommal vettem részt Női körön, szülésáldó szertartáson, ami mind sok csodát hordozott számomra.

Egyre inkább kezdtem felismerni, hogy a jóga milyen hatással van nem csak fizikailag, hanem lelkileg is az életemre, ami nagyon meghatározó volt számomra. Illetve szerettem azt is, hogy igényem van a csendre, a befelé figyelésre.

2021 tavaszán fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék még többet tudni a jógáról, elmélyedni a filozófiában, és így, kedves Balatoni Mária ajánlására kezdtem meg tanulmányaimat a Himalájai Jóga Tradícióban, ahol egy 3 éves képzés keretén belül megtapasztalhatom a nagybetűs Jógát. Ászana gyakorlás, meditáció, relaxáció, légzőgyakorlatok, mindazt, ami a jóga!

Az a szándékom, hogy a 90 perces kapcsolódáson keresztül együtt megtapasztaljuk a jóga örömét, ahol abban kísérlek, hogy nyugodt, békés, kiegyensúlyozott állapotban érkezz meg az otthonodba fizikailag, lelkileg egyaránt, hiszen ez Neked is és a környezetednek is jó.

A Női körök alkalmával a szándékom, hogy emeljük, megtartsuk egymást, támogató, szeretettel teli körben legyünk olyan Nőtársakkal, ahol megtapasztaljuk, hogy milyen a valódi Női kapcsolódás, és érezzük meg az erőt, ami bennünk Nőkben itt van.

Várlak szeretettel foglalkozásaimon! Részvételi szándékodat kérlek mindig előző estig jelezd a rendszeres órák esetén, a külön foglalkozások esetén pedig előtte egy héttel. Köszönöm! Telefonszámom: 0620 3390674 (bejelentkezéshez elég SMS): 

Beharangozó képek forrása: Pinterest