Női elvonulások Annarózsával 2022-2023

Az ősz az elmélyülés ideje, az alámerülés ideje, önmagunk forrásánál való megérkezés és megpihenés ideje, az átalakulás ideje, az esszenciák érlelésének ideje, a gyógyulás ideje, az erőgyűjtés ideje... a Transzformáció ideje. Igazi MÉH idő ♥

Lelkünk és női Méh-Lelkünk mélységeihez a mozgás-tánc-alkotóművészetek, szimbólumok, és ősi kollektív tudást őrző mesék útján tudunk leginkább kapcsolódni, hiszen itt nem fejben, racionálisan, hanem zsigerileg, a testünk-szívünk-méhünk nyelvén érdemes kapcsolódnunk Önmagunkhoz.
A Természet Évkörével együtt utazva hívlak Téged 4x1 napra, ahol biztonságos megtartó női körben, a Shanti Vörös Sátrában élheted meg saját hazatérésedet, Természeti Asszonyoddal való találkozásodat, megmártózhatsz saját életadó belső vizeidben, átalakulhatsz, új erőt nyerve újjászülethetsz.
Vallom, hogy a Testünk a legbölcsebb Tanítónk, a leghűségesebb Társunk, Lelkünk Temploma és fejlődésünk aktív segítője. Ha érzel hívást, hogy mélyen kapcsolódj a testeddel, meghalld szavát, megérkezz kincseihez, akkor itt az alkalom!
Csodálatos hétvégéket tervezek, a tőlem megszokott mély és nagyon tartalmas tapasztalati úttal: női jóga, meditáció, hangfürdő, energiamunka, szakrális körtánc, Nia tánc, táncmeditáció, autentikus tánc, bodywork, önismereti technikák, meseterápia, kézműves és művészetterápiás foglalkozások, szakrális énekek, Bach virágterápia, gyógynövények, aromaterápia, Természet ereje, ajurvéda és minőségi táplálkozás segítségével... SZAKRÁLIS NŐI KÖRBEN... 

Időpontok:

2022. október 8. 

2023. január 7. 

2023. április 22. 

2023. július 8. 

A tanfolyamot tartja: S. Gergely Annarózsa női jóga és tánctanár, Vaisnava jógamester, kineziológus, női terapeuta, részletes bemutatkozás: www.shantijogastudio.hu/annarozsa

Szeretettel várlak a MÉLY-s-ÉG Asszonyai Körbe!

"Minden Nő, aki önmagát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett, s az összes születendő leányt, aki még utána érkezik."

"A Természeti Asszony az, aki vadul fut a fák között, viszi magával a páfrányok, kövek és gyökerek kincseit.
Ó az, aki kapcsolódik minden folyammal és faággal. Ő az, ki árnyakból, mítoszokból, igazságból szőtt lélek. Ő az, ki a varázslat és a misztérium dobját üti.
Ő a tűz, amely elégeti a régi világot, elpusztítja a ketrecet, mi fogságban tart. Ő a kozmikus anyaméh, amely megszüli az előremutató ösvényt, az ősi bölcsesség és szent medicina vibráló szőttesét.
Ő az, aki hordozza a hívást lelkünk, szívünk és Földanyával való kapcsolatunk visszaszerzésére, felélesztésére és megújítására.
Hozza a szabadság szárnyait és a kezeket is, amelyek visszavezetnek sorsunk fonalához.
Ő a Papnő. Táncol Beltane tüze körül. A gyógyító asszony.
Ismeri az ősök neveit.
Ő a boszorkány. Átölelő intuitív látó.
Ő a vad harcos. TeliHold fényében üvöltő.
Természeti Asszonyt szeretni nem könnyű feladat, mert a szenvedély parazsa felemészti lelkét.
Nem szelídíthető meg. Csak futhatsz vele völgyeken és mezőkön át.
Az óceán árapálya a vére, a farkas üvölt lelke mélyén. Csontjai mélyen gyökereznek a talajban.
Nem lehet elválasztani őt Földanya elemeitől.
Sétálni szívének mohával fedett ösvényén olyan, mint felfedezni buja rejtett erdők minden egyes falevelét, és ezáltal bepillantást nyerni az Univerzum titkaiba.
Vele lenni olyan, mint fejest ugrani az ismeretlenbe, haladni a sekély vizein majd végleg elmerülni szent tengereiben.
Természeti Asszonyt ölelni a futótűz és a kozmikus misztérium alkímiája, újra levegőt lélegezni a kiszáradt tüdőbe.
Nincs visszaút, ha egyszer elkezdtél járni vele az ösvényén és kezdted tisztelni ősi isteni oltárát.
Ő egyszerre az iránytű és zivatar, a jeladó és a vihar.
A Természeti Asszony karjaiban minden újra átalakul, a transzformáció üstjében vagy."
(Ara Campbell)