Érzelmi erőforrásaink-nyári női jóga-tánc-meseszövés tábor

 
Érzelmi erőforrásaink-nyári női jóga-tánc-meseszövés tábor 
 
Kedvesek! idei táborunkat egy különlegesen mély, izgalmas témára fűzzük fel, az érzelmeink sokszínűségére, a hozzájuk vezető útra és a bennük rejlő hatalmas erőforrásokra.
A női lét meghatározó aspektusa az érzelmek világa, de miért is nehéz bánni az érzésekkel? Miért hibáztathatunk más embereket saját érzéseinkért és hárítjuk át ezzel rájuk a felelősséget- vagy érezzük illetékesnek magunkat más emberek érzéseivel kapcsolatban? Mindenekelőtt talán azért, mert nem tudjuk felvállalni, igazán átélni vagy bánni érzelmeinkkel. Ahhoz, hogy egy nő fejlődni tudjon érzelmi síkon, át kell élnie bizonyos gyógyulási folyamatokat, mert az öntudatlan érzések mint méreganyagok, kémiailag megváltoztatják és átformálják az egész szervezetet, a női test minden sejtjét. Amíg kitérünk saját érzéseink elől, nem nyílik lehetőség arra, hogy átalakítsuk, transzformáljuk őket és meggyógyítsuk magunkat. Az érzések és emóciók minden esetben útmutatások bensőnk felé. Amennyiben észrevesszük ezeket a jeleket, akkor rájöhetünk hol vannak még sérüléseink, mely területen szűkültek be túlzottan a gondolkodás- és magatartás mintáink és hol kell tágítanunk azokat. A transzformáció átalakítást, finomítást, megváltoztatást jelent. A negatív érzések transzformációja különböző síkokon zajlik. Minden női elvonulás egy biztonságos bensőséges teret hoz létre, melyben lehetőség lesz megtapasztalni a bensőnkben szunnyadó érzelmek erejét. A támogató, szeretetteli gondoskodás minőségi idejében tartózkodni kiváltság és nagy ajándék. A mi szövetségünk arról szól, hogy a női lét e gyönyörű terével minél több hölgyet megajándékozzunk.
Célunk, hogy közelebb kerüljünk belső, transzformatív minőségeinkhez a jóga, a meditáció, a tánc, a meseterápia, a kreatív alkotás, az asszertív önazonos kommunikáció, az érzelmekre hangolt táplálkozás tudománya segítségével, és mindezek összesimogatásával az érzelmi egyensúly eléréséhez kapjatok sok-sok önismeretet, élményt, tapasztalást és eszközöket.
Várunk szeretettel és 12 éves oktatói tapasztalattal, a női varázslat és érzelmi erőforrásaid mély önismereti útján!
Csodás lesz újra együtt valóban minőségi időt tölteni! Azért terveztük ezt a tábort 4 nap/3 éjszakásra, mert így sokkal intenzívebb és mélyebb élményt, transzformációt, kikapcsolódást tudsz átélni, megadod Magadnak a lehetőséget, hogy a Saját Természetes Idődhöz, ritmusodhoz kapcsolódj. A programunkat kirándulások is színesítik, fürdünk a hajnali tündérrózsás Hévízi-patakban, és ellátogatunk Zalaszántóra, a buddhista Sztupához is. A táborban mi személyesen főzünk Rátok vegetáriánus ételeket, a minőségi táplálást nagyon fontosnak tartjuk.
Gyertek, várunk szeretettel! Minimum létszám 7, max. létszám 11 fő.
Maitri és Annarózsa
Ára: 68000 Ft/4 nap teljes ellátással, minőségi vegetáriánus étkezéssel, szállással, sokszínű mély programokkal, felhasznált művészetterápiás eszközökkel, aromaterápiás hangolással.
A tábort vezeti: Balatoni Mária (Hatha-Női-Kismama és Meditációs jógaoktató, Női jógaterapeuta) és S. Gergely Annarózsa (Női-Hatha-Kismama jógaoktató, Vaisnava Jógamester, kineziológus, Nia tánctanár, képződő szakrális körtánc oktató, képződő meseterapeuta).
Várunk szeretettel, jelentkezz személyes üzenetben!
 
Balatoni Mária vagyok, a mozgás mindig az életem része volt. Négy éves koromtól műkorcsolyáztam, ami korán kifejlesztette bennem a fegyelmezett, tudatos, de örömteli mozgás élményét. Fiatalabb éveimben kipróbáltam az éppen divatos irányzatok jó néhány műfaját: jártam aerobic, step aerobic, spinning és táncórákra. Mivel ezek a tevékenységek nem hozták el a teljességet számomra, elvégeztem a csi-kung négy fokozatát, amit mind a mai napig gyakorlok. Ennek ellenére tovább kerestem.
A jógába a Padma Jógastúdióban szerettem bele, itt végeztem Nalini női jóga oktató képzést Kovács Gyöngyi Nalíninél, mely egy tartalmas, színes világot nyitott ki számomra. Ezt követően a Purnam jóga akadémián végeztem el a meditációs oktatóképzést, ahol újabb technikákkal lettem gazdagabb.
Az ayurvédikus jóga tudományát dr. Indu Arorától sajátítottam el. A Himalájai jóga tradíció beavatott tanítványa 2011-ben lettem. Nyaranta részt veszek a tradíció csend elvonulásain.
Mivel a jóga tudománya szinte kimeríthetetlen, tovább bővítettem ismereteimet Kornhoffer Tündi és Mezősi Anna női jógaterapeuta képzésén, ahol elsajátíthattam, hogy egyéni problémák esetén milyen gyakorlatok és technikák alkalmasak az egyensúly helyreállításához.
2019 tavaszán elvégeztem S. Gergely Annarózsa első kismama oktató képzését, mely ismét egy transzformációt hozott számomra, melyben megtapasztalhattam, hogy mennyire fontos ebben az áldott állapotban a kismamák minden rezdülésének tudatosítása, hiszen a magzat mindent visz magával akár egy életen át sejtszinten. Óráimon és tanfolyamaimon ötvözöm a megszerzett tapasztalatokat, melyek így mélyrehatókká és hatékonyakká válnak.
Számomra a jóga az örömteli élet megélését jelenti az élet minden területén, hiszen a gyakorlás nem ér véget a jógamatracon. Szeretettel várlak óráimon, ha szeretnél feltöltődni, megpihenni és közelebb kerülni önmagadhoz.
Marikáról több: https://maitrijoga.hu/viewpage.php?page_id=17

Annarózsáról több: www.shantijogastudio.hu/annarozsa
www.shantijogastudio.hu/aromaterapias-noi-joga
Annarózsa:
"Életem 45 éve alatt gazdag tapasztalatokat szereztem a nőiség útján. Hálás vagyok azért, hogy alkalmam nyílt kipróbálni magam a női életutak szinte valamennyi (pozitív és negatív) szerepében, így a saját élményeimen át való tanulás tett éretté és felkészültté a női utadban való kísérésre. Ez a valódi hivatásom, női segítő vagyok. Szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát, és hiszem, hogy a harmónia energiája a női lelkeken keresztül árad a világba.
Ha a női lélek sokszínűségében összerendezett, és a Nő kapcsolódik szakrális teremtő esszenciájával, EGYségben van, úgy a teste is EGÉSZséges és kinyílhat a szíve… Az ebből kisugárzó, mindent egybeölelő és elsimító női szeretet melegséget és biztonságot, termékenységet, táplálást és végtelen kreatív erőt hoz a Földre.
Ehhez nagy segítség a jóga útja, ami több mint 10 éve mindennapjaim részét képezi. A női jóga, mely elfogadó, befogadó, türelmes és lágy, de energetizáló és feltöltő is, segít elengedni testi-lelki blokkjaidat, megismerteti és megszeretteti Veled tested mély bölcsességét és tökéletességét. Önmagad elfogadásából, önbizalmad növelésével, szakrális szexuális energiáid felfedezésével így képes vagy valódi mély lelki és testi kapcsolatokat építeni és ápolni, élni valódi női lényed teljességét." Annarózsa