Négykezes lomi-lomi szakrális masszázs

"Kedves Annarózsa és Attila! Köszönöm, hogy általatok megtapasztalhattam a lomi lomi masszázs élményét. És a masszázzsal együtt azt a kedves, sugárzó energiát is, ami belőletek árad. A kettő (ti személyetek és a lomi lomi masszázs) összhangja teljes ellazulást hozott a számomra.
Ezt a kezelést megelőző és az azt követő beszélgetések is segítették. És ez a meditatív állapot egész nap kitartott.
Hazaérve, mikor belenéztem a tükörbe, azt éreztem, hogy az arcvonásom is megváltozott. Kiegyensúlyozottnak és harmónikusnak láttam és éreztem magam. Mindezt egy másfél órás kezeléstől. Kedves Annaróza és Attila, hála nektek mindezért!ˇ(Judit)

Kedvesek! Az idei évünk vitathatatlanul a párkapcsolat szakralitásáról, az adás-befogadásról, férfi-női minőségek egyensúlyáról és örömteli együtt-táncáról szól, hiszen nyáron esküvőnk volt... és ehhez kapcsolódik közös szerelem-teremtésünk Attila Steineral, amit Nektek így, a kettőnk harmóniájából tudunk ajándékozni: 
 2018 újdonsága a NÉGYKEZES LOMI-LOMI SZAKRÁLIS MASSZÁZS, ami kis hazánkban így, maximális összehangoltsággal, "masszőr-párként", nagyon kevés helyen elérhető. Különleges és nagyon teljes élmény, amikor egyszerre négy kéz masszíroz, simít, ringat, tele szeretettel és feltöltő energiákkal. Egymást kiegészítő és támogató módon az egész testet egyszerre kényeztetjük, oldjuk, ez felejthetetlen élmény, a testi-lelki harmóniához tökéletes... és ami fontos: férfi-női energiák egyszerre vannak jelen, így a Benned lévő minőségek is kiegyensúlyozódnak. Kiváló:
 önmagad kényeztetésére, régi bizalmatlanságok, sérülések oldására, befogadás, megnyílás, női felszabadultság támogatására, bármilyen testi-lelki blokkoldásra terápiás szinten és rendszeresen is, termékenység fokozásra és várandósságra való felkészülésre, nőiség terápiára és párkapcsolatra való felkészülésre, és még sok másra....igazi érintésterápia!
A masszázs maga 90 perc, mindig nagyon Rád vagyunk hangolva, előtte-utána hangtálakkal, énekelt imával keretezzük a folyamatot, lágy hawaii zenékkel és csenddel kényeztetünk, meleg van és lágyság, finomság. Van időd bőven hangolódni és utána pihenni is, vagy beszélgetni kicsit, ha arra van igényed. A masszázsterápia díja: 25.000 Ft. Összesen szánj rá 2,5 órát, hogy ne kelljen sietned.  
Helye: Gödöllő, Shanti Jógastúdió, hétköznap napközben vannak időpontjaink, este és hétvégén nem.

Várunk szeretettel 

Emese, akin "gyakoroltunk" így írt: "Úgy éreztem biztonságban vagyok a kezeitek között, harmónia, szeretet, ami áradt belőletek. Utána könnyűnek, nőiesnek éreztem magam. Szívből ajánlom annak, aki adni akar a testének egy kis kényeztetést..." 

Ajándékba is adható! ezesetben szépséges ajándékutalvánnyal kedveskedünk Neked!

Magáról a ősi szakrális lomi-lomi masszázstípusról, a masszázsok "királynőjéről" itt olvashattok: http://shantijogastudio.hu/lomi-lomi-masszazs-godollo