Molnár-Baji Éva

 

Szeretettel köszöntelek!

Molnár-Baji Éva vagyok, töretlen lelkesedésű Útkereső. Már igen hamar, érzékeny lelkű tinédzserkorom hajnalán foglalkoztatott, hogyan lehet az ember boldogabb, teljesebb…létezik-e harmónia egyáltalán?

Az évek teltek, múltak, de nem hiába! Egy térdízületi rendellenességnek köszönhetően rátaláltam a jógára, és segítségével elkezdtem megérteni, kibontani és nem utolsó sorban gyógyítani érzékeny lelkemet és testemet.

A jóga számomra út a teljesség, a gyógyulás és a bennünk rejlő Isteni bölcsesség felé.

A jóga mellett mindennapjaimban a Pránanadi tibeti kézrátételes gyógyítás nyújt segítséget.

Időközben legnagyobb tanítómestereim is megérkeztek az életembe: lassan négy éve, hogy életet adtam kisfiamnak, majd közel két évvel ezelőtt kislányom is megszületett, így jelenleg a kisgyermekes anyukák pörgős életét élem.

A jógaoktatást Férjemmel együtt kezdtük; óvodásoknak és kisiskolásoknak tartottunk gyermek és családi jóga foglalkozásokat közel 5 éven keresztül (Padma Jógastúdió képzése).

Az Ájurvéda gyógyító rendszere mint „a jóga testvére” mindig is foglalkoztatott. 2013-ban végeztem el a Sarasvati Alapítvány Ájurvédikus jógaterapeuta képzését, majd amikor első gyermekemmel várandós lettem, a Kismama és a Babás jógaoktatást is elsajátítottam.

A női jóga varázsa nagyon hamar magával ragadott, az átfogó női képzés azonban 2015-ig váratott magára. Akkor kezdtem el Mezősi Anna és Kornhoffer Tünde mestereim két és fél éves Női jógaterapeuta képzését; 2018 februárjában végeztem.

Hálás vagyok az Életnek azokért a csodálatos eszközökért, melyekkel gyógyíthatom önmagam és másokat! Óráimon a jóga és az ayurvéda öngyógyító folyamataira hívom fel a figyelmet. Megérkezünk. Befelé figyelünk. Lélegzünk. A Csendben vagyunk. Válaszokat találunk. Mindezt az adott évszak energiáira hangolva, összhangban a természettel.

Szeretettel várlak hétfő esténként 17:30-tól a 4 évszak Ájurvédikus jógaórán!

Molnár-Baji Éva – 06-30/294-57-05, eva.baji@gmail.com

OM Shanti