LOMI-LOMI masszázs Steiner Attilával

"Egyszerűen csodálatos volt ez a masszázs. Ilyen tiszta energiákat még semmilyen más masszázsnál sem éreztem. Jövök még!" (Kriszti) 

„A masszázs teljesen kikapcsolt, elvarázsolt. Kiszakított a hétköznapokból, mintha a homokos tengerparton ringattak volna a hullámok, miközben Attila légzése a szellőt is megidézte. A masszázs elején és végén az ima és az áldás olyan spirituális teret teremtett, amiben mindvégig erős, megtartó kezekben, biztonságban érezhettem magam abban a nehéz élethelyzetben is, amiben épp keresem az utamat. A végén testben és lélekben is kisimultabban beszélgettünk. Hálás vagyok, hogy ebben részem lehetett!” (Orsi)

"Köszönöm a mai csodás lomi-lomi masszázst... Szívből ajánlom mindenkinek, aki éteri misztikus kényeztető masszázsra vágyik." (Emese)

"Ez a masszázs...egyszerűen csodaszép volt, mesebeli. Mint egy gyönyörű szerelmes tánc..." (Edina)

"Sokáig ízlelgettem, hogy tudnám visszaadni találóan a masszázsélményt... Egzotikus utazás, amikor bőrödön érzed a lágy hullámok simogatását. Nekem ez a tökéletes én-idő! Királylánynak éreztem közben magam! Köszönöm a lehetőséget! :-) Attilának külön köszönöm!" (Andi) 
 
"Kedves Attila! Hàlàs vagyok, hogy a Shanti nyìlt napon megtapasztalhattam közvetlenül is gyògyìtò masszàzsodat. Nagyon elfogadò, odafigyelő teret teremtettèl, amit mindenkinek ajànlok, akinek töltődèsre van szüksège." (Kitti)
 
"Csodás, új élményben volt részem, hálás vagyok érte. A lomi-lomi masszázs testet-lelket feltöltő rituálé. Tetszett, ahogy Attila keretet adott neki, nagyon profi volt. Imádtam az illatokat és a zenét, és a helyszín is varázslatos. Közben azt kívántam, bárcsak a párom is ilyen jól tudna masszírozni! Köszönöm!" (Andó)
 
"Még sosem voltam egyszerre ilyen közel földhöz és éghez, mint most a masszázs alatt. Köszönöm!" (Ági)
 
"Még ma is sokszor eszembe jut a masszázs, tényleg viszem magammal tovább. Tegnap azt mondtam a páromnak, hogy életem legjobb masszázsa volt. Olyan volt, mint egy szertartás. Tényleg sokat számít az áldás és a lábmosás. Még egyszer köszönöm. Hála neked! És azért amit megteremtesz. Ilyenkor mindig jobban bízom az emberekben, magunkban." (Lina)
 
További visszajelzések alul :)

   

 
Aloha!
Az Aloha hawaii köszöntés, ami egymagában megjeleníti a lomi lomi lényegét. Jelentése: "Megosztom Veled a szeretet rezdülését."

A lomi lomi az egyik legmélyebb masszázsforma, az ősi polinézektől és hawaii gyógyítóktól származó egyedülálló masszázstechnika. Alapja a Huna filozófia, ami azt mondja, hogy minden és mindenki harmóniára és szeretetre törekszik. A lomi lomi egy valódi szakrális művészet, a gyógyító érintés művészete, aminek célja a visszatérés az „elveszett paradicsomba”, az eredendő harmonikus állapotba. A lomi lomi masszázs Hawaii-on sokszor az „átkelés rítusát” – az élet egy új szakaszába való belépést – készítette elő. Az ősi hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy masszőrhöz/gyógyítóhoz fordultak, hogy a masszázs segítségével megszabaduljanak a félelmektől, hiedelmektől, feszültségektől, és felszabadultan, bátran léphessenek tovább.

A masszázs során a masszőr tenyerével és alkarjának puha részével, hosszan kivezetett mozdulatokkal folyamatos érintést ad a vendégnek. Sokan ezt úgy írják le, mintha a tenger finom hullámai borítanák be és ringatnák a testet. A kezelés során alkalom nyílik az izmok mély átdolgozására vagy akár az ízületek kimozgatására is, de mindez folyamatos áramlásban, harmóniában történik. Nagyon fontos a kezelés alatt a masszőr teljes figyelme, ami segíti a vendég testi és lelki ellazulását. Így minden egyes masszázs egyedi és személyre szabott lesz, arra irányul, amire a vendégnek éppen szüksége van. A masszázs elősegíti a testben sejtszinten tárolt régi hiedelmektől, mintáktól való megszabadulást, az évek során kialakult blokkok oldását, hogy az energia szabadabban, új utakon áramolhasson. A vendég sokszor azt érzi, visszatalált igazi önmagához, ahogy átadja magát a szeretetteli érintésnek és figyelemnek.

A masszázs egy hawaii imával kezdődik és egy áldással végződik. A masszázshoz természetes olajat (legtöbbször kókuszolajat) használunk. A masszázs körülbelül másfél óra hosszú. Előtte és utána van idő a megérkezésre, beszélgetésre is, de közben csak a zene szól, hogy semmi ne zavarja a kikapcsolódást, ellazulást, töltődést. A masszázs során egy kendővel az ágyéktájék folyamatosan takarva van, és háton fekvéskor lehetőség van a mellek takarására is.

Várlak szeretettel a hét minden napján, napközben és este is, egyénileg egyeztetve feltöltődésre, szeretetteli érintésre, elmélyülésre. 

Jelentkezz be nálam: Steiner Attila, Hívás: (20) 458 5921 Email: steinerattila@yahoo.com (kérlek legalább három nappal előtte, de jobb még előbb időpontot egyeztetni) 
Ára: 90 perc teljes testmasszázs: 15000 Ft. 120 perces teljes testmasszázs: 20000 Ft. 60 perces hát-és lábmasszázs (csak hasonfekvésben): 10000 Ft. 
Ha a Te ajánlásodra egy új vendég érkezik hozzám, akkor 1000 Ft kedvezményt kapsz a következő masszázsod árából, ez az én ajándékom Neked! 
 
A masszázs közben lágy hawaii dallamok szólnak, és nem beszélgetünk. A masszázs előtt és után viszont van lehetőség megérkezni, ellazulni, megbeszélni a masszázs fókuszát valamint megosztani a tapasztalásokat. Ezért a 60/90/120 perces nettó masszázsidőre még számolj rá legalább fél órát!
Optimális, ha a masszázs után hagysz magadnak időt arra, hogy integráld, beépítsd az élményeket. Akár a közeli szépséges Erzsébet parkban való félórás sétával, akár megpihenve otthon, mielőtt a hétköznapok forgatagába visszacsatlakoznál. Sokkal mélyebben tud dolgozni így a masszázs. 
 
Újdonságunk a négykezes masszázs, amit Feleségemmel együtt végzünk, aki ajurvédikus masszőr. Itt olvashatsz erről a különleges érintésterápiáról. Várunk szeretettel!
 
"Évek óta járok Annához kisebb megszakításokkal kismama jógára, női jógára, női táborokba! A születésnapomon a férjecském megajándékozott egy lomi lomi masszázzsal Attilánál... ami igen nagy áttörés volt nekem saját magam elfogadásában! Nagy szeretettel ajánlom." (Szilvia)
 
 
Életutam: A természet és az állatok szeretete mindig nagy szerepet játszott az életemben, ennek hatására jelentkeztem az Állatorvosi Egyetemre, ahol 1992-ben szereztem diplomát. Tudományterületem később az ornitológia lett.
A WWF Magyarország Természetvédő Szervezetnél 5 évet dolgoztam. Ám gyakorlati ember lévén, szerettem volna az élő természettel közvetlenebb kapcsolatot tartani. Ezért 9 éve, és jelenleg is az ökoturizmusban dolgozom, madarász és természetjáró túrákat vezetek, főként angol és nyugat-európai irodák felkérésére, Kelet-Európában és Afrikában, ami 1-2 hetekre elszólít majd a későbbiekben is.

8 éve történt, hogy egy októberi napon megérkezett az életembe a lomi lomi masszázs. Az első 2 alkalom után éreztem, hogy rátaláltam valamire, ami nagyon mélyen megszólított. Rövidesen el is kezdtem a lomi lomi alaptanfolyamot Überhardt Ancsánál. A tanfolyamon nem csak a masszázst tanultuk meg, hanem a huna filozófiáról, a gyógyítás és lelki fejlődés ősi hawaii tudományáról is ismereteket szereztünk. Masszázstudásomat a későbbiekben Till Adél haladó kurzusain mélyítettem el, idén pedig elvégeztem Witold Kucharczyk, a lomi lomi legtapasztaltabb hazai tanítója kurzusát is. Mióta ismerem és gyakorlom a lomi lomi masszázst más masszázs szinte nem is érdekel. Annyira megfogott a szépsége, szabadsága, szentsége és teljessége, hogy nem érzem szükségét az egyéb technikák alkalmazásának. Nem véletlenül hívják a masszázsok királynőjének. Ajánlom mindenkinek, aki a felfrissülés, ellazulás mellett szeretne valami többet is kapni, aki szeretne a szeretetteli érintés által kiszabadulni a mindennapokból, hogy részt vegyen egy csodás spirituális utazáson önmaga mélyebb megértése felé.

Szeretettel várlak! Attila
Egy szép videó: https://www.youtube.com/watch?v=2tAXNrqBE0s
Látogass el fb masszázsoldalamra is: https://www.facebook.com/masszazsaloha/

Saját élményem: Jól emlékszem az első lomi lomi masszázsra, amit kaptam. Újdonságként hatott a masszázs felépítése, feszült figyelemmel vártam és követtem minden egyes új fogást, mozdulatot. Nagyon tetszett, hogy mennyire új és érdekes minden, de figyelmem nem lankadt szinte egy percre sem. Egész egyszerűen nem tudtam átadni magam a mozdulatoknak, nem voltam képes elmerülni bennük, ellazulni, feloldódni a gyengéden hullámzó, folyamatos érintésben. Pedig éreztem és tudtam, hogy ez most valami más, mint az eddigi masszázsok, sokkal mélyebb, sokkal szakrálisabb. Az első alkalommal azonban mégis csak újszerűsége, izgalmassága érintett meg. Amikor másodszorra mentem masszázsra, már nem annyira a mozdulatokra figyeltem, hanem elkezdtem befelé irányítani a fókuszt. Már képes voltam magam néha elengedni, hagyni, hogy a masszázs „csak” megtörténjen velem. De még mindig kíváncsian vártam az újabb érdekes fogást, mozdulatot, érintést.

Kis időbe és további masszázsokba tellett, mire megtanultam, hogy mélyeket lélegezzek, teljesen kikapcsoljam a külvilágot és átadjam magam a masszázsnak. A kezdeti érdekes, izgalmas élményt felváltotta a teljes belefeledkezés és ellazulás. Szépnek éreztem magam masszázs közben, jól esett, hogy csak velem foglalkozik a masszőr, minden figyelmét rám irányítva. Elhittem, hogy megérdemlem ezt a kényeztetést, törődést, figyelmet és szeretetet.

Jó feltöltődést! Várlak szeretettel! Attila

További visszajelzések: 

„Kismama lomi lomi masszázs, hogy a várandósság ne váljon terhességgé. Meleg szívvel ajánlom Attilát, aki nem csak a testet, de a lelket is üdíti. Első alkalom előtt én is kicsit feszengtem, hogy vajon milyen lesz várandósan masszázson részt venni, ráadásul férfi masszőrrel... De már érkezéskor-bemutatkozáskor azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, egy olyan helyen, ahol teljes mértékben tiszteletben tartják az érzéseim, a testem és megfelelően kezelik a helyzet adta intimitást. 3 alkalommal voltam a baba születéséig a 2. trimeszter közepe után. Sokat segített, hogy ne legyen fájdalmas a baba növekedésével járó változás. SOS fájdalom és stresszoldó tud lenni egy alkalom.” (Fruzsi)

„Szeretném, ha tudnád, hogy annyira megható számomra az a szeretet és gyengédség, ami megnyilvánul az érintésedben. Végig éreztem, hogy teljesen tiszteletben tartasz, végtelen kedvesen és istennőhöz méltóan viszonyulsz hozzám. Mindemellett olyan szépnek, gyönyörűnek éreztem magam az érintésed által. Tudom, hogy rendben vagyok, meg vagyok elégedve magammal, de már nagyon régen éreztem így testközelben, hogy azért szeretnek mert önmagam vagyok, anélkül, hogy bármit is tennék, bármit is adnék, csak csupaszon én vagyok ott, és hogy így is szerethető vagyok. Tudom, hogy Te mindenkihez így viszonyulsz, és pont ez benne a gyógyító erő.” (Anna)

"Ennek a furcsa, különös évnek a legjobb, legtermőbb hozadékai közé tartozik, hogy megismertem AnnaRózsát és Attilát. Az illóolajokkal eddig nem volt tapasztalatom. Bár szeretem az illatokat, de számomra ez kimerült a parfümökben. Sosem tudatosítottam eddig az olajokban rejlő gyógyító erőt. (azóta semmi parfümre, öblítőre, szintetikus dologra nem vágyom, egyszerűen nem igaziak, nem igazak). A csodálatos lomi-lomi masszázs során (Attilával) és a folyamat közben (Annával) használták a muskotályzsályát, ylang-ylangot, és a Boldogasszony aromából is kaptam. Ez akkor történt, amikor egy rettenetes nőgyógyászati vizsgálaton voltam túl: akkor, amikor utáltam nőnek lenni, nem tudtam magamnak megbocsátani, hogy mindig annyi baj van a női szerveimmel, bajom van ezekkel az energiákkal, elakadásaim vannak. Azóta eltelt néhány hónap és hála Istennek, a nagy bajok eltűntek, az orvos nem látja azokat a rendellenességeket, amelyekért engem oda-vissza meg akartak műteni. Még van dolgom, de tudom, Annarózsától és Attilától hatalmas segítséget, készségeket, "öngondoskodó programkódokat" kaptam. Szeretettel ajánlom mind kettőjüket.” (Dóri)

„Nagyon köszönöm nektek ezt a csodálatos élményt, amit ma kaptam tőletek/általatok! Azt az összhangot köztetek a masszázs alatt, és ezáltal harmóniát megtapasztalni csodálatos volt! Kicsit olyan mintha egy násztánc lett volna, és én ebbe csöppentem volna bele... Nagyon kiegészítették egymást a férfi-női energiák, összhangban, harmóniában volt, mindkettőre szükségem volt úgy érzem! Nagyon agyalós vagyok, nagyon nehezen tudok kikapcsolni, de a masszázs alatt sikerült többször is "üres" perceket megtapasztalnom végre. Nagyon szép volt az egész, és nekem csak az volt a dolgom, hogy átadjam magam ennek. Annyira jó volt, hogy végre nekem nem kellett semmit tennem, végre én kaptam, méghozzá teljes odafigyelést, harmóniát, érintést, szeretetet - olyan odafigyeléssel és odaadással, amilyet még nem tapasztaltam - sem szülő-gyermek, sem férfi-női kapcsolatban! Pedig ez lenne az ideális! A családban nálunk nem volt sok érintés, ölelés, sajnos nem voltak kimondott szavak, mint "szeretlek", de az a csodálatos érzés, amit a masszázs végén megtapasztalhattam - az a végtelen szeretetteljes ölelés és simogatás, ami olyan volt, mintha édesanyám/édesapám simogatna babaként, vagy mintha Isten végtelen ölelésében és szeretetében fürdőznék! Csodálatos volt, megkoronázta számomra az egész masszázst! Hálásan köszönöm nektek, hogy általatok ezeket megtapasztalhattam! Szeretném ezt továbbadni saját kislányomnak - legalábbis megpróbálom ilyen odafigyeléssel és végtelen szeretettel ölelni, érinteni, simogatni őt. Köszönöm!!! Ja, és van még egy gyönyörű élményem, amit akkor tapasztaltam mikor háton voltam és ti "felemeltetek" - akkor az olyan érzés volt, mintha a testemből emeltetek volna ki, a lelkem kiszabadult/felszabadult, akkor azt éreztem, hogy igen, ez vagyok valójából én - egy gyönyörű, könnyű, sugárzó lélek! Egyszerűen leírhatatlan az érzés,nagyon felszabadító volt! ” (Erika)