Kineziológia

Kedves Érdeklődők! köszönöm az érdeklődéseket, igazan örülök és hálás vagyok a bizalmatokért és a lelkesültségetekért, amivel oly sokan jelentkeztek egész évben:) Ha bejelentkezel, kérlek számíts rá, hogy kb. 2 hetes várakozási idővel számolhatunk. Köszönöm a rugalmasságodat.

Egyéni kezelések a következő időpontokban elérhetők: hétfő-szerda-csütörtök iskolaidőben megbeszélés szerint, kedd-péntek szabadnap, este és hétvégén sajnos NEM vállalok egyéni klienseket mert csoportjaim vannak. A kezelési díj óradíj jellegű, 10000 Ft/60 perces árral, így a folyamataid által igényelt időtartam után tudunk kalkulálni. Köszönöm a megértést. Szeretettel várlak: Annarózsa

Tudd, hogy a kineziológia nem (hosszadalmas) pszichoterápiás folyamatot jelent, inkább gyorsabb, lendületbe hozó eljárás, átbillentés, hitrendszerek megváltoztatása... megengedése egy új, jobb minőségű Életnek. Jómagam sem vagyok pszichológus, se pszichiáter, és gyógyszert sem adok. Bach-virágterápiás cseppeket, és aromaterápiás esszenciákat kaphatsz tőlem, amik teljesen természetesek, és saját felelősségre használod őket. 

Sok szép és szívmelengető visszajelzést kapok, hála érte Nektek: 

"Köszönök Anna mindent, ami bölcsen-lágyan-ölelőn-gyógyítón árad BELŐLED FELÉNK és FELÉM! Mindig átmos-ébreszt-összeköt magammal-a női léttel- a világegységgel... Hozza a megoldásokat a meg/méh-érzéseket:) Köszönöm!!!" Izolda

"Drága Anna, minden este, mikor kis meditációmban hálát adok a méhemben növekvő gyermekért, nagy szeretettel és köszönettel gondolok Rád is, aki utat 
nyitottál születendő gyermekemnek. Szálljon Rád áldás érte, hála és köszönet!" Zsuzska

"Nekem még a posztjaid is erőt adnak, azt a fajta női energiát, amire most nagy szükségem van! Tavaly júniusban pedig a Tőled kapott oldás tette lehetővé, hogy a második kislányunk nyugodtan, szelíd módon születhessen meg - ez a LEGTÖBB amit mondhatok! (...) mert ez a figyelem a LEGTÖBB, amit ember adhat egy másiknak!"

"Anna, olyan jó volt a tegnap... még mindig a hatása alatt vagyok... Teljesen máshogy látom magam:)"

"Nagyon örültem neked :) Nagyon értékes, értelmes és kedves ember vagy. Biztosan nem fogom elfelejteni, ezt a napot, és hiszek abban, hogy nagyon jót tettél velem."
 
"Szívből köszönöm a mai napot, hálás vagyok nagyon, és örülök, hogy hozzád vezettek az Égiek! :)"

"Mai oldás utani azonnali visszajelzés férfi kliensemtől: csak ül, nyugodt arccal, merengve, pedig az egyik legmozgalmasabb és pörgő intellektusú férfiú ő akit ismerek....végre megszólal: jé, nyugodt vagyok. dejó ez az érzés.....milyen régen éreztem ezt...mint mikor a felhőket néztem gyerekként...nahát....de fura...:) hosszú utat tettünk meg a közös munkában..."

"Nagyon köszönöm a segítségedet, Anna! Emlékszel? Szoptatással (elválasztással) kapcsolatos problémával fordultam hozzád, és a munkánál kötöttünk ki! ???? Szedem a vadzabot szorgalmasan, és már 1 héttel azután, hogy nálad jártam, kaptam egy megkeresést! ???? Én leszek a XXX új online marketing szakértője. ???? Holnap kezdek. ???? Itthonról tudok dolgozni. Annyit vállalok, amennyi nekem belefér. Imádom ezt a szakmát! Tanulhatok új dolgokat, és a jelenlegi tudásomnak és tapasztalatomnak is nagy hasznát veszem. És bármikor ki tudok szállni, ha úgy akarom. Tökéletes munka! ???? Nem is hittem, hogy ilyet találhatok. ???? Nagyon hálás vagyok Neked ezért! Köszönöm!" Andrea

"Drága Anna! Együtt vagyunk Istvánnal s vegtelenül boldog vagyok! Olyan nagyon jó egymással! És olyan hálás vagyok amiért segitettél meghozni a döntéseimet! ???????? " Barbi

"Nyilván nem gyógyultam meg teljesen egy pillanat alatt, de sokkal jobban vagyok, mint előtte két hónapig. Azóta bárki panaszkodik valami fura dologra, mondom, hogy ismerek valakit, aki segíthet ????" Norka

"Nagyon köszönöm, Drága a mait, olyan könnyűség van most utána bennem! Hazafelé jövet azon gondolkodtam még el, hogy már legalább hat éve segítesz engem különböző helyzetekben "bölcs öreganyó" (utóbbi csak a mesei párhuzamra utal ) útravalóiddal, s az én eddigi életemben kifejezetten ritka az ilyen hosszú terapeuta-kapcsolat... Én úgy érzem, nagyon sokat változtam ez alatt az idő alatt, nagyrészt neked is köszönhetően. S ebben a fejlődésben Te mindvégig stabil szigete voltál/vagy számomra a megpihenésnek, a kisimulásnak, a sírásnak, az elengedésnek, az új kezdeteknek... Nagyon hálás vagyok mindezért Neked. Köszönöm, hogy vagy, köszönöm, hogy ismerhetlek! Áldás kísérjen, Annarózsa!" Eszter

Ha úgy érzed, szeretnél valamiben oldódni, megengedni magadnak az elégedettséget és a harmonizációt, gyógyítani léleksebeidet, elsimítani a régi fájdalmakat, haladni utadon, nőként, férfiként...várlak szeretettel!

Példákban fogalmazva, érdemes oldásra jönnöd…

 • Ha önbizalmi, önértékelési problémáid vannak.
 • Ha bármilyen fejlődnivalód van a nőiséged területén.
 • Ha az érzelmi blokkok testi tüneteket okoznak pl. migrén, szorongás, allergia esetén.
 • Ha úgy érzed, elakadtál az önismeret útján.
 • Ha párkapcsolatod kedvezőtlenül alakul, vagy nem találsz hozzád illő partnert.
 • Ha sikertelennek érzed magad, holott folyamatosan próbálsz kimászni egy gyakran visszatérő kellemetlen élethelyzetből, megszabadulni egy szokásodtól.
 • Ha párkapcsolati és/vagy családi kapcsolataidat beárnyékolják a gyermekkori emlékek.
 • Ha nem tudod elég hatékonyan kezelni a stresszhelyzeteket.
 • Ha kommunikációs problémáid vannak.
 • Ha tanulási nehézségeid vannak, vizsgadrukktól, lámpaláztól szenvedsz.
 • Ha gondjaid vannak a saját nőiségeddel / férfiasságoddal vagy meddőségi/potencia zavaraid vannak.
 • Ha az életedben nem vagy képes megteremteni a bőséget...
 • és még minden, ami számodra megoldásra váró élethelyzet!
A bizalom és a szimpátia nagyon fontos a változás, jobbulás és a gyógyulás folyamatában egyaránt! Természetesen az oldás során elhangzottak minden esetben kettőnk között maradnak.

Stresszoldás gyengéden a Kineziológia, Női Terápiás, Théta Healing, a Lélek-gyógyító és a Bach virágterápia módszereinek segítségével: Gergely Anna (70 333 4693, annagergely76@yahoo.com

Az oldások során, akár Számodra nem észrevehető módon, de minden végzettségemet használom, és az időm, a figyelmem és a tudásom Érted van. Előfordul olyan is, hogy a sok technika közül épp egyikre sincs szükség, és az oldás, előrelépés finom szinten, segítő beszélgetésben történik meg. Ez mindig intuitív folyamat. Kérlek érkezz nyitott szívvel :)

Egy általános idejű kezelés díja (90 perc): 15.000 Ft. Sokszor tapasztalom, hogy két órára van szükségetek. Ha két órássá válik a kezelés (ahogy erre szükség van) akkor a díj 20.000 Ft. Ha ennél több időre van a folyamatodnak igénye, úgy a 10000 Ft/óradíj szerint kalkulálunk. A kezelés díjában bennefoglaltatik a Bach csepped egy havi adagja, ha erre szükség van.

Várlak szeretettel!

ÉLET
Néha megállok magamban, magammal, és visszanézek. 
Apám, anyám, nagyanyám, nagyapám,
Részük vagyok, rajtam keresztül is néznek.
Sorsuk része sorsomnak, 
áramlik rajtam keresztül az élet, 
mederbe, mozgásba én hozom,
Élek.
Aztán előre nézek, látom őket, tán még nem is tudják, nem értik, de a részük vagyok, rajtuk keresztül is nézek.
Sorsom része sorsuknak,
áramlik tovább rajtuk keresztül az élet, 
Élnek. 
(Vaskor Gréta)

2014. őszétől a kineziológiai kezelések során a Théta Healing Konzulens végzettségemet is használom, ahogy ennek helye van.

Itt olvashatsz erről bővebben: http://thetatudat.hu/mi-a-theta-healing

2013. novemberétől az oldásokat a Veres Kriszta papnőtől tanult Lélek-gyógyító tevékenységgel is gazdagítom, ha ennek helye van. Erről egy pár szó:

"Lélek-Gyógyítói kurzusnak neveztem el azt a folyamatot, amiben az erre hívást érzőket a Lélek-Összekapcsolás folyamatára szeretném megtanítani. Azt gondolom, hogy a Léleknek nincsen szüksége gyógyításra, mert a Lélek az egész-ség, teljesség és egy-ség. Mindannyian magunkban hordozzuk a Teljességet, mert van Lelkünk, ami örök, és amiben a Forrás tapasztalja meg önmagát. Az egész-ség, teljesség és egy-ség velünk született valódi természetünk. Valódi természetünk megtapasztalásától az elme és egó valóságnak tűnő illúziói tartanak távol, ezeket az illúziókat erősítik tovább azok az érzelmi- és energia elakadások és blokkok, melyeket az életünk-életeink során felhalmozunk (és amelyek a gondolataink, hitrendszereink következményei).
A Lélek olyan, mint a személyes könyvtárunk, benne van az összes emlékünk, és az összes lehetőség. A Lélek-Összekapcsolás folyamatában a gyógyító a révész, aki a Lélek vizének sodrását követve evez. A Lélek vize viszi a csónakot, a révész pedig segít azt az áramlásban megtartani. A Lélek-Összekapcsolásban a révész-gyógyító az utazót végigsegíti az elme szétszakítottságban, Lélektől távol tartó rétegein, közben erőteljes tisztulások és oldások történnek, majd az utazó megérkezik a Lelke Végtelen Áramlásába, mely megtapasztalást a révész lehorgonyozza a testében. A folyamat a Lélekre-Hangol, így végig az utazó Lelke az, aki vezeti a folyamatot, a révész-gyógyító csupán felerősíti a Lélek kéréseit."
 

Kineziológia:

A kineziológia egy alternatív jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, gyógyító módszer.
Szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.
A speciális izomtesztelés lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat a múltbeli eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémáinkat.
Az eljárás során feloldódnak szervezetünkben az energiák útjában álló akadályok, s ennek következtében képessé válunk arra, hogy a bennünk hibásan rögzült viselkedésminták ismétlése helyett, új utakon induljunk el, új választásokat tegyünk, új élettapasztalatokat teremtsünk. Ha felszínre kerül és tudatosodik egy-egy probléma, sokkal könnyebb feldolgozni, feloldani és elindulni a gyógyulás felé vezető úton. Felszabadulva a múlt stresszei alól, képesek leszünk lerombolni félelmeinket, és erőt meríteni ahhoz, hogy beteljesítsük céljainkat, s azt az életet éljük, amelyben jól érezzük magunkat.

Bach-virágterápia:

Dr. Edward Bach – a róla elnevezett Bach virágterápia elmélete és gyakorlata kidolgozója – a 70 évvel ezelőtt élt angol feltaláló orvos minden fáradozása és munkája arra irányult, hogy a természetben található gyógynövények eszenciájának használatával végre Te is segíthess önmagad lelki problémáin, rátalálva igazi önvalódra ismét boldog és kiegyensúlyozott életet élhess. A Bach virágterápia hatékonyságának az egyedüli feltétele az, hogy Te is újból teljes ember akarj lenni!

Dr. Edward Bach kutatásai során 38 gyógyító virágot foglalt rendszerbe, melyek mindegyike egy-egy pozitív lelkiállapot vibrációjának hordozója. A Bach-féle gyógyesszenciákat és cseppeket nem a növények fizikai elemei alkotják, hanem a virágokban lakó belső energia. Ezt az energiát speciális eljárással vonják el a növényektől, és tartósító oldatban tárolják. Míg a hagyományos gyógyítás a fizikai tüneteket fizikai anyagokkal kezeli, addig a Bach-gyógyírek a nem látható okokat láthatatlan energiával gyógyítják. A Bach-virágeszenciák specifikus, magas frekvenciájú információt közvetítenek, melyek a lelki öngyógyító erőket serkentik. Ezek a virágeszenciák mellékhatásoktól mentesek, remekül összeférnek más terápiaformákkal.
A tipikus negatív érzelmeket (38 féle) Bach doktor 7 csoportba osztotta, melyek tartós jelenléte minden esetben megbetegítő hatású. Ezek az állapotok, ill. különféle változataik blokkolják a szellem és a lélek kapcsolatát, megakadályozzák az energia áramlását. A blokkok oldására a gyógyító virágok energiáira van szükség. A katalizátorként működő Bach-virágeszencia ismét helyreállítja a lélek és személyiség közti blokkolt kapcsolatot.