Jakab Erzsébet Gerincjóga oktató

Jakab Erzsébet jógaoktató (Gerinc Jóga, Hatha jóga és Rainbow Kids Yoga oktató), Gerincterápiás jóga tréner, sportoktató, síoktató, fittness-wellnes instruktor, shiatsu masszőr

Gyerekkoromtól kezdve szenvedélyem a mozgás. Folyton új sportágakban próbálom ki magam, a szertornától a síelésig, mégis, küzdésvágyam ellenére a versenysport sosem volt kedvemre való, nem találtam meg benne azt, ami igazán teljessé tesz.
A jógát kezdetben egy nagyon távoli és misztikus tevékenységnek képzeltem. Csak akkor változtak nézeteim, amikor egy könyvben találkoztam a Napüdvözlettel és a gyakorlatsor egyszerű szépsége teljesen magával ragadott. Egyre jobban belemerültem a jógába és mélyrehatóbban tanulmányozva rájöttem, hogy mindent megtalálok benne, ami érdekel: a mozgás örömét, az anatómia csodáit, az elme hatalmát a test felett és az átfogó filozófiát.
A Gerincjógát saját egészségügyi problémáim kezelésére kezdtem el tanulni. A mindennapi gyakorlás által sikerült megszüntetnem a gerincsérvvel együtt járó állandó fájdalmat, és mind fizikailag, mind lelkileg karbantartani magam.
Egyre többen küzdünk hasonló panaszokkal, emiatt döntöttem úgy, hogy az ehhez kapcsolódó oktatói szakképesítést megszerzem. Elvégeztem a Mandala Jógastúdiók Gerincjóga oktatóképzését, ahol sikeresen levizsgáztam.Tapasztalt oktatóimtól nem csupán a gyakorlatok precíz végrehajtását és a tanítás mesterfogásait sajátítottam el, de a jóga mindennapi életem része lett.
 A Gerincjógát mindenkinek ajánlom, de leginkább az ülőmunkát végzőknek és a gerincpanaszokkal küzdőknek. A gyakorlatsor észrevétlenül megerősíti az izmokat, megtanít a helyes testtartásra, légzésre és relaxációra, ami minden ember számára szükséges megelőzés vagy utókezelés céljából. Könnyű, változatosan összeállított feladatsorát a jelenlévők igényeire, problémáira és képességeire szabva igazán hatékony fejlődés érhető el általa.
 Várlak szeretettel óráimon! Kérésre magánórákat is vállalok, és Shiatsu-masszázsban is részesítelek :)
Emilcímem: ejakab17@gmail.com, telefonszámom: 30 746 9112