Holdvirág Önismereti Kör - Női Életmesék

Következő tanfolyam: 2018 őszétől. A 2017-es évben a Lélekmesék-csakrautazás tanfolyamon mélyítheted önismereted. 

Legyen ez az év a belső mély átalakulásé ♥

"Anna kedves, legfőképpen Neked vagyunk hálásak, hogy ilyen találkozási pontokat teremtesz ősi tudásoddal, Veled, egymással és önmagunk bölcs asszonyával. Igazi ránkérző bölcs tanítónk vagy! Imádlak!" Izolda

"Hogy mit adott nekem a Női lélekmesék kurzus? Megerősítést abban, hogy női körben lenni jó. Egy olyan közegben, ahol azt adhatom, aki vagyok álarcok és elvárások nélkül. Ahol a mély önismereti munka során, ha összezuhantam néha, ez a szeretetteljes kör megtartott és tudom, hogy ezután is megtart engem bármikor. Én személy szerint itt engedtem útjára el nem sírt könnyeimet. Anna támogató, finom és rendkívül kedves, vidám személyisége csodálatosan megérezte azt, amire a körnek szüksége volt. Mindig a megadott téma mentén, de nem görcsösen ragaszkodva a tematikához haladtunk. Nővéreim lélekmeséit hallgatva átélhettem azokat a folyamatokat, amiket én személyesen még nem tapasztaltam: a küszködéseket, az erőt és a megoldásokat. Sokat segítettek ezek a történetek személyes életem felismeréseiben, tapasztalataiban. Nem utolsó sorban istenieket ettünk és sétáltunk együtt a parkban, igazi szeretetteljes Családdá váltunk mi, Nők Köszönet és Hála Mindannyiunknak, Neked külön is Drága Anna." Heni

"Önismereti utamat már egy éve elkezdtem, amikor megfogalmaztam, hogy a nőiségemet "megtanulom", fejlesztem, definiálom. Több önismereti ösvényen tapostam, szinte minden elérhető segítséget kipróbáltam, több-kevesebb eredménnyel. Egy hagyományos önismereti tanfolyam helyett végül fél évvel később megláttam Anna Női lélekmesék sorozatát, aminek módszere megtetszett annak ellenére, hogy sohasem próbáltam. Több éve Anna tanítványa voltam már akkor, és bíztam benne. Egyáltalán nem bántam meg, sőt, olyan mélységeket és magasságokat éltem meg, tanultam meg kezelni, elfogadni. amikért hálás vagyok magamnak, Annának, Gabusnak és a Női körnek. Az egy-egy napos alkalmak után feltöltődve, harmóniában tértem haza a családomhoz. Várom a folytatást. Nagyon-nagyon köszönöm Anna és Gabus ezt a csodát, amit kaptam tőletek!" Emese

Egy fókuszált, női lélekutad fejlődésében segítő, havonta egy alkalommal találkozós, jóga-tánc-önismereti-meditáció-zeneterápia eszközöket felvonultató női önismereti műhelyt, kört varázsolunk Jenei Gabriella mesemondó-lélektolmács társammal. 
Az elmélyült havi egésznapos találkozók segítik női önfejlődésed, női meséd kibogozását, elakadásainak gyógyítását, a hónap további heteiben házi feladatok és támogató csoporttársaid biztosítják a folyamatos figyelmet és jelenlétet női életed, meséd továbbszövésében, fényesítésében. 

Témák: 

Női generációs gyógyítás, szülősebek gyógyítása
Foganás, születés, méhbarlang
Belső gyermek gyógyítása
Nővé szentelődés, szakrális női testtudat-fejlesztés
Belső Istennőink ébresztése - Ragyogásunk a Világ fénye
TestSzentélyTáplálás, Holdciklusod rendje
Szakrális önátadás, a Szenvedélyem értékei - áldott Szerelem
TeremtőErődbe Állás
Anyaság-újjászületés
Segítő asszonyi létünk - a Nő, mint az Élet gyógyító Kelyhe
Női vérmisztériumok - spirituális lépcsőfokok

A részletes programtervezetben az Évkör Istennői, a női Életkör archetipikus minőségei, a női életút fontos állomásai mind-mind helyet kapnak, segítve Téged női sokszínűséged, varázsló lényed felfedezésében, női örökséged megismerésében. 

Egy nap menete: nyitókör, női jóga, ebéd, önismereti természetjárás, táncszertartás bodyworkkel és önismerettel (Anna), uzsonna, mese és lélektolmácsolás, lélekterápia (Gabus)
Tanfolyamvezető Társam a női körben: Jenei Gabriella meseterapeuta

Nyári örömtábor SajátMesédBeavatással, Jenei Gabriellával és persze sok jógával, tánccal, Természettel, kalandokkal: 2018. augusztus első hétvégéje.

Tanfolyami díj: alkalmanként fizetve: 15,000 Ft/nap, egy összegben fizetve kedvezményesen: a 8 nap összesen 108.000 Ft. Tartalmazza: a terápiás női jóga-, táncfoglalkozások, az önismereti foglalkozások, a meseterápiás foglalkozás és a reggeli gabonaital, valamint a teljes ebéd díját. Az uzsonnát mindig az Általatok hozott batyus rendszerrel oldjuk meg. 

A fókuszált egésznapos együttlétek elköteleződésre hívnak Téged, egy egész évkör idejére, és ez egy IGEN Önmagadra. 
Várandós leszel Önmagad Valódi Női Esszenciájával, lehántod a maszkokat, és kapcsolódsz Női Lelkedhez. Fontos, hogy az egész folyamatot végigvidd, egy támogató női körben. Az év során 8x találkozunk, első alkalom októberben, utolsó alkalom májusban lesz, és egy nyári háromnapos táborral tesszük fel női újjászületésedre a koronát. A nyolc fázis során mindig lesz a csapatban olyan társad, akivel bensőségesen együtt tudsz működni az aktuális folyamatban, a házifeladatok során is.

A táborok, műhelyek intim hangulata nagymértékben növeli a bizalmat, a megérkezést a Változásba, megérkezni Önmagadhoz így élvezetes és örömteli út lesz, teli felfedezésekkel és felszabadultsággal. 

Maximum: 10 fő. 
Ára: 108.000 Ft egy összegben fizetve (13.500 Ft/nap), vagy 15.000/nap alkalmanként fizetve.
Tábor ára: 39.000 Ft/ 3 teljes nap, ellátással, minden programmal.

Várlak szeretettel!