Holdvirág

Kedvesek! Elérkezett az idő, hogy a pünkösdölő gyönyörű lélekszentelő időkben elkereszteljem szellemi gyermekem, munkásságom összességét.

Megszületett a Méhünk virágzása női jóga kör. 

Mit is jelent ez, miben segíthetek Neked?

- Női Teljességedbe való érkezésedben, számos módon, a jóga, a tánc, a kineziológia, a lélekgyógyászat, az ajurvédikus masszázs, a Théta Healing segítségével

- Termékenységed virágzásában, női szexualitásod újjászületésében, a fogantatásra való felkészítésben, sokfajta módon, szintén a női jóga és az előbbiek segítségével

- Nővé avatási, és Menstruációs szertartások, ünnepségek szervezésével, tartásával (felnőtteknek és kislányoknak is), megnyitva a szakrális vérmisztérium-kapukat női utadon

- Várandósságod idején, a kismama jóga és az előbbiek segítségével

- A szülés transzformációjában, dúla minőségemben is

- Tündérkeresztelő ünnepségek tartásában, szervezésében, melyek gyönyörűen megáldják gyermeked, női körben, vallási rendszerektől függetlenül

és bármilyen segítséggel, ami a női jelenlétből, támogató, szeretetteli tudásból és papnő minőségemből szükséges Számodra.

Csoportos órák folyamatosan vannak tartva, bejelentkezni nem szükséges, tájékozódj a bal oldali menüsorban az órákról!

Hétfő: 9.00-11.00 Kismama Jóga a Shantiban

Péntek: 8.00-10.00 és 18.00-20.00 Női Jóga a Shantiban

Árak: női és kismama jógaóra egy alkalom 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet ár 14000 Ft

Egyéni jógaóra 90 perc, Csak Rád figyelek! 8000 Ft.

Kineziológia, stresszoldás, gyógyítás 60 perc 9000 Ft, 120 perc 18.000 Ft. Tájékozódj kérlek a bal oldali menüsorban a Kineziológia fülnél.

Egyéni hangterápia: 90 perc, 13000 Ft.

Szertartások: egyénileg megbeszéljük :), de általában 40.000 Ft.

Várlak szeretettel!

Visszajelzések: 

"Drága Anna,
minden este, mikor kis meditációmban hálát adok a méhemben növekvő 
gyermekért, nagy szeretettel és köszönettel gondolok Rád is,  aki utat 
nyitottál születendő gyermekemnek.
Szálljon Rád áldás érte, hála és köszönet!"

"Kedves Anna! Szeretettel gondolok Rád és kívánok Boldog Karácsonyt! Amikor visszatekintek erre az évre, az egyik nagy ajándéka Te vagy, hogy Rád találtam!! "

"Kedves Anna! Sikerült elolvasnom a dolgozatodat! Fantasztikus élmény volt, egy új aspektusába engedett betekinteni női mivoltomnak:-) Mintha egy ismert, de rég elfeledett részemmel találkoztam volna. Szinte éreztem a női erőt felébredni magamban, a finomságot a kreativitást... Nagyon egyetértek és tetszett a női ciklus harmóniába hozása önmagunkkal és a természettel. .... A dolgozatot segített megfogalmazni az új célt, hogy női mivoltom figyelembevételével és megélésével szeretnék munkavállaló nő lenni!!! és nem fordítva.Igen nem lehet fontosabb a karrier... sajnos sokan tévednek itt aztán tényleg néznek boldogtalanságukban..."

"Szeretném megköszönni a múltkori beszélgetésünket, hihetetlenül sokat segítettél!!! Elmúlt a kellemetlen feszültség és a lelkemben most béke van és hála."

"Kedves Anna, hálásan köszönöm a szakdolgozatodat! Nagy-nagy örömmel olvastam, nem is, FALTAM! Fantasztikus tudás van benne, ERŐ! Komolyan mondom, én magam is erősödtem általa! Leendő női jógaoktatóként, és mint nőként sokat merítettem belőle és azon leszek, hogy minnél több nővérünknek tovább adhassam tapasztalatomat! Örülök, hogy ismerhetlek! :) Áldás! Szeretettel ölellek!"

"Szia Anna Kedves, Most olvastam el a szakdogádat....nagyon köszönöm az élményt..érdekes volt tanulságos...sokkal " okosabbnak" érzem magam és tudatosabb leszek a nőiességemmel kapcsolatban. Fogok készíteni ciklus naplót...hogy figyeljen a testem rezdüléseit. Azért a Te személyed kell a pénteki órákon...Te adod meg a téma hitelességét es lelkét. Köszönöm hogy kísérsz. Öntudattalanul az utamon a nőiességem útján:)"

"Nekem még a posztjaid is erőt adnak, azt a fajta női energiát, amire most nagy szükségem van! Tavaly júniusban pedig a Tőled kapott oldás tette lehetővé, hogy a második kislányunk nyugodtan, szelíd módon születhessen meg - ez a LEGTÖBB amit mondhatok! Ha tudsz magadra és a töltődésre időt és energiát fordítani, hogy feltöltődj az oldások közt, akkor ne hagyd abba, mert ez a LEGTÖBB amit ember adhat egy másiknak!"

"Ki a Nő? -- Isten befogadó arca.
Ki a Férfi? -- A kiáramlás napja.
Mik együtt? -- A TELJESSÉG.
Mi a Nő? -- A befogadó Szeretet.
Mi a Férfi? -- A kiáramló Szeretet.
Mik együtt? -- A TEREMTÉS.
Mi a Hold? -- A Napot tükröző Éjszaka.
Mi a Nap? -- Az árnyat oszlató Fény.
Mik Együtt? A V i l á g F É N Y E I
Ki vagy Te? Én vagyok a Holdfény.
Mi ez a tánc? A Hold tánca.
Előhozza a lelket, előhozza a Nőt, 
előhozza a fátylak mögött rejlő Fényt."
(Dóczi Hajnal)

Lélekmesék a nőiség útján Annától: http://shantijogastudio.hu/holdvirag-lelekmesek

www.shantijogastudio.hu/holdvirag-lelekmesek