Varázslatos hangutazás hangfürdő Csete Attilával és Csete Kittivel

Varázslatos hangutazás egzotikus hangszerekkel és gyógyító mantrákkal, Csete Attilával és Csete Kittivel!

 Legközelebb 2020. szeptember 4-én, a szeptemberi induló szezon megszenteléseként, 18-20 óráig! Ez az alkalom adományos!

"Om aim hrim klim chamundaye vijaya"

Minden állandóan rezgésben van és rezgésből keletkezett, ami ebben a világban létezik.

A rezgések egy része hang formájában hallható, mások csak érzékelhetőek.

Minden zenei hang már eleve harmóniát hordoz magában, a zene a hangok megvilágosodása.

A Tibetben kézzel készített hangtálak szent rezgésével, a gong és a mongol sámán dob megtisztító erejével, az Indiai bambuszfuvola a banszuri és a japán bambuszfuvola a shakuacsi lélekhívó hangjával, az elemek energiáját képviselő koshik, tingshák, csengettyűk csodálatos, éteri csilingelésével, az indiai cimbalom a szantúr varászlatos sokszínűségével lazulhatsz el, töltődhetsz fel Te is, ha vendégünk leszel.

Mikor megszólalnak ezek a gyógyító hangszerek hangjuk átjárja testünk minden sejtjét, megmutatja nekünk a maga tökéletes rezgésképét, harmóniáját. A testünk befogadja ezeket a hangokat, tanul tőlük – amire szüksége van, felhasználja, amire nincs, elengedi, ellazul, a feszült, fáradt idegrendszer megnyugszik, megpihen, összhangba kerül a test és a lélek energiája.

Nemcsak a fizikai testünket, hanem az energia és információs testünket is érik ezek a rezgések, s az együtt-rezgés által ezek a hangok harmóniát adnak át nekünk anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Ezért vagyunk képesek a hangfürdőn egy nagyon mély szinten feltöltődni, ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás, és a lelki terhek, szorongások feldolgozása.

A hangfürdő során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk – fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.

A tökéletes ellazulást aromaterápiás illatok is segítik majd.

Három a spirituális zenben a gyógyító mantrákban járatos zenész fog kalauzolni benneteket ebben a világban, akik az emberi fül számára legkedvesebb hangszerrel az énekhangjukkal is nyitját tovább a szív terét. Többszólamú mantrákkal, majd pedig közös öröménekléssel mélyítik a hangszerek által keltett hatásokat és az örömöt a szívünkben.

A tisztulási folyamatot segíti, ha a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot iszunk.

Várunk szeretettel, belépő: 2500 Ft. Jelentkezz be kérlek Annánál! Tavaszi időpont hamarosan!