Amrita női alaptanfolyam

A várva várt éves női szakrális körünk az Amrita Jóga ölelésében!
Gyöngyök Útja – zarándoklat a nőiség misztériumához
Női jóga alaptanfolyam – utazás a Szakrális Női (Év)Körön - Balatoni Máriával és S. Gergely Annarózsával 
 
Kedvesek! hívogatunk Benneteket egy csodálatos női tanfolyamra, ami nemcsak egy bensőséges, elmélyülésre hívó női kör, egy szépséges női jóga alaptanfolyam (2022-es női jóga oktatóképzésünk előszobája), hanem egy belső mély átalakulást hozó utazás Nőiséged Forrásához.
Szükségünk és igényünk lehet rá, hogy tiszta, eredeti lelki minőségeinkhez nyúljuk vissza, megtanuljuk bölcsen tisztelni, ismerni és érezni testünket, lelkünk templomát, újra kapcsolódjunk teremtő női erőforrásainkhoz, beemeljük nőiségünk mágiáját a mindennapjainkba.
7 hónapon keresztül, havi egy napban haladunk egyre mélyebbre, és egyúttal egyre feljebb ehhez a női kincshez, önmagunk valódi természetéhez. A 7 teljes nap, a 7 gyöngy tematikája egymásra fűződik fel, és csak egyben végezhető el. Egyúttal tisztítunk sok blokkot, tanulunk rengeteget, sokat gyakorlunk, megalapozzuk a női önismereted és testtudatod is. „A lényegre azonban, a fonálra, mely a gyöngyöket összeköti, a fejezetek közötti csendben találhatsz rá- önmagadban.”
Egy-egy nap folyamán lesz: 2,5 óra jógagyakorlás, 2,5 óra önismereti (bodywork, tánc, kreatív) foglalkozás, elmélet-beszélgetés, meditáció, megosztó kör, közös minőségi táplálás amivel mi kényeztetünk Benneteket). Reggel 9-18-ig leszünk együtt.
 
Tematikánk:
1. a Leány időszaka: Születés, gyökerek, ősbizalom, testbe érkezés, tudatosság új minőségébe való újjászületés, küldetés, testi pihenés fontossága
2. a Szűz és a Vérnővér időszaka: Testi teljesség és testhatárok, testébresztés, érzékszervek ébredése és tudatosítása, tudat kiterjesztése, érzékszervi pihenés fontossága
3. a Szerető időszaka: Kibontás és kibontakoztatás, adok-kapok határai, belső értékek, többszintű kapcsolódás, a Szerelem és az Öröm mint erőforrás
4. az Anya és a Bába időszaka: Életre hívni-életet adni-életre segíteni, a kreativitás és a női teremtőerő, kreatív pihenés fontossága
5. a Matriarcha időszaka: érett női bölcsesség a közösségért, társas érintkezéstől való pihenés fontossága
6. a Papnő és a Varázslónő időszaka: a Nőiség Mágiájához való megérkezés, szellemi pihenés fontossága
7. a Vénség és a Sötét Anya időszaka: az Élet Szövőszékénél való munkálkodás, a spirituális pihenés fontossága
1. alkalom: március 20.
2. alkalom: április 17.
3. alkalom: május 15.
4. alkalom: június 5.
Nyári zarándoklat a nógrádi és mátrai Gyöngyök Útja zarándokúton (5 napos): július 7-11.
5. alkalom: szeptember 11.
6. alkalom: október 9.
7. alkalom: november 13.
2022. február 5. Indul az Amrita női jóga oktatóképzés!
 
Helyszín: a gödöllői Shanti Jógastúdió (március, április, október, november) és a rákoscsabai Maitri Jógastúdió (május, június, szeptember).
A tanfolyam díja: 20.000 Ft/nap, azaz 140.000 Ft/ 7 nap. Ebből 70.000 Ft előre fizetendő jelentkezéskor, a másik fele elosztva fizethető az egyes alkalmakkor. Pótlásra nincs mód, lemondás esetén az első részletet nem térítjük vissza. Az 5 napos nyári zarándoklat díját a tanfolyami díj nem tartalmazza, ezt külön adjuk meg (kb. 70.000 Ft)
A tanfolyami díj tartalmazza: minden program, minden segédeszköz, rövid jegyzetek és az étkezések díját 2 oktatóval, magas minőségű vegetáriánus, általunk készített táplálékkal, otthonos szép jógastúdiókban.
 
Várunk szeretettel! Jelentkezési határidő: március 8.
Jelentkezz személyes üzenetben Maitrinél vagy Annarózsánál.
 
„A gyöngy a tisztaság és a mélyből eredő fény jelképe. Az átváltozást szimbolizálja, a negatív dolgok pozitívba emelését, a sötétségből a fénybe lépést, az örök körforgást és az ezzel járó elmúlást. Elfogadásra ösztönöz, és a körülöttünk lévő eseményekhez való szeretetteljes és békés hozzáállásra.”