Pál Judit

45 éves vagyok, két gyermek édesanyja, végzettségem szerint szakközgazdász. Gerincferdülésem miatt rendszeresen gyógytornára jártam gyermekkoromtól kezdve. A gyógytornát 30 éves koromban elkezdte kiegészíteni a jóga, mert észrevettem, hogy a hosszas irodai ülőmunka miatti gyakori derék- és hátfájdalmaimon csak a rendszeres jógázás segít. A jóga ezen kívül még egyéb egészségügyi problémámon is segített, így elhatároztam, hogy jelenkezem oktatóképzésekre, ahol szerencsém volt indiai oktatóktól is tanulni. Fő érdeklődési területem a jógaterápia.

Eddig megszerzett okleveleim: Tradicionális Jógaoktatóképzés ( SARASVATI Oktatóképzés)

Gerincterápiás Jógaoktatóképzés ( SARASVATI Oktatóképzés )

Gerincterápia jógával alapképzés ( Bene Máté gyógytornász-fizioterapeuta)

Gerincterápia jógával képzés ( INFINITY JÓGASTÚDIÓ )

Nagy öröm számomra, hogy gerincterápiás jógaórákat tarthatok a Shantiban, ebben a csodálatos, békés jógakuckóban mindazoknak, akiknek gerincproblémájuk van, akik nem mozognak rendszeresen, akik munkájuk miatt sokat ülnek és fáj a hátuk és akik azért nem mernek jógaórára menni, mert nem tartják magukat elég hajlékonynak. És várom szeretettel az idősebb korosztályt is. Óráimon a gerinc óvatos, fokozatos és egészséges átmozgatására helyezem a hangsúlyt a megfelelő jógagyakorlatok elvégzésével és kellemes pihentető relaxációra is sor kerül minden alkalommal. A” gerinc a lélek színjátszótere” is… érdemes foglalkozni vele a lélek szintjén is.

Gyere és jógázz velem... Várlak szeretettel kedden és pénteken 10.30-tól! Bejelentkezni nem szükséges. Az óra díja 1500 Ft/alkalom.