Női teremtőerőnk-Termékenységvarázslás nap 2019. júl. 6.

Női teremtőerőnk-Termékenységvarázslás nap júl. 6.

Július első hétvégéjén hívlak Benneteket női harmóniánkba, teljességünkbe, befogadó méhünkbe érkezni, együtt, szakrális női körben.

Várlak Téged erre a napra, ha
♥ vágysz és hívsz egy drága babát az életedbe, méhedbe fogadni
♥ kíváncsi vagy olyan gyakorlatokra, női és gyógyító praktikákra, amik befogadóvá tesznek
♥ nyitott vagy arra, hogy más módon közelíts a testedhez, belső folyamataidhoz
♥ szeretnél méheddel bensőséges kapcsolatba kerülni
♥ rászánod az időt, ami kb. fél év, és amit az ajurvédában nulladik trimeszternek neveznek, hogy tested-lelked felkészítsd arra, hogy teljes egész-ségben válj a teremtés csatornájává
♥ nyitott vagy ehhez jóga-tánc-bodywork-kreatív alkotó folyamatokban való részvételre.

A nap ára: 16.000 Ft, mely tartalmazza a jóga, tánc, meditáció, hangfürdő, bodywork terápiás díjat, a terembért, a teát, az egészséges desszertet, a gabonaitalokat, a többi étkezést együtt oldjuk meg, azaz hozz egészséges harapnivalót amit megosztunk egymással! 

A napot vezeti: Annarózsa

Részletek hamarosan!

 

 

 

 

Női  tábor emlékek: 

A tavalyi nagysikerű tábor után újból hívlak Benneteket Önmagodra hangolódni, mélyre utazni, kincseket találni, onnan feltámadni, újjászületni, új világot teremteni. 

Jóga, tánc, önismeret, éneklés, alkotás, szertartás...varázslat... :) 

"Szívemből induló mozdulat, Csendemből születő hang..." 

Nőként minden hónapban megéljük a világ örökké változó misztériumait, életkörünk változásait a ciklusunk áldásaival. Hívunk Téged, hogy tanulj valódi Önmagadról, varázsló női lényed sokszínűségéről, tanuld tisztelni tested havi rendjét, táplálni természetének megfelelően, tapasztald női szerveid bölcsességét, ismerd meg a vérmisztériumokat, ébreszd fel női lelked és méhed hangját...megáldjuk az új kezdeteket, és elvetjük a későbbi gyümölcsök magvacskáit, előkészítve, kitisztítva számukra a belső lelki termőföldet:)  Tesszük mindezt a női jóga, az élőzenés táncmeditáció, szakrális körtáncok, közös szeretetmantraéneklés, női körök és Természet ereje, kézműves programok tápláló szeretetteli segítségével. 

Jelentkezz kérlek Annánál! Várunk szeretettel!

Tavalyi tábor képek: