Anyajóga nagybabákkal

ANYAJÓGA Nagybabával Molnár-Baji Évával – az óra jelenleg szünetel! 

Annyira jó lenne átmozgatni végre magatokat, de minden sejtetek egyben pihenésre is vágyik?

Feltöltő jógázásra hívlak Benneteket egy békés, meghitt kuckóba, a Shanti Jógastúdióba minden szerdán 10:00-11:10-ig.

Bátran hozhatjátok gyermekeiteket is kb. 8 hónapos kortól nagyjából 2,5 éves korig. Megérkezünk Önmagunkhoz, megérkezünk a Babánkhoz. Átmozgatjuk minden porcikánkat, mondókázunk, éneklünk a gyerkőcöknek, miközben engedjük, hogy egymást is felfedezzék. Igényük és kedvük szerint vonjuk be őket a jógagyakorlatokba. Az órát pihenéssel, az Édesanyaként (is) elengedhetetlen relaxációval zárjuk.

Az óra BEJELENTKEZÉSSEL látogatható. Kérlek, küldj SMS-t kedd 16 óráig: 06-30/294-57-05 Ár: 1800 Ft/alkalom vagy 8500 Ft/5 alkalmas bérlet (7 hét alatt járható le) Szeretettel várlak Benneteket! Molnár-Baji Évi

**********************************************************

Kisbabás óra Molnár-Baji Évával! Egyenlőre sajnos ez az óra is szünetel!

Amikor megszületik a kisbabád, először minden új, sok izgalommal járhat. Aztán lassan, bízva anyai ösztöneidben mindenbe beletanulsz, és pár hét múlva szépen lassan kinyílhat a világ mindkettőtök számára: Neked is szükséged van egy kis mozgásra, regenerálódásra, kimozdulásra, míg a babád felfedez egy új környezetet, új hangokat, és játékos gyakorlatokon keresztül mélyül el kettőtök kapcsolata.

A kisbabás jógaórákat az Édesanya és a Baba közti harmóniára építjük. Közös az órára történő ráhangolódás és a piciknek szól a finom mantrázás is. Ezt egy odafigyelő babamasszázs követi, majd a játékos feladatok közben sokat mondókázunk, éneklünk. Az óvatos, szülés után is végezhető jógagyakorlatok során is végig figyelünk a Babákra: velük, mellettük gyakorlunk. Az Édesanya átadja magát a légzésének, ahhoz igazítja mozgását, így nem csak az Anyukák, hanem a Babák is ellazulnak, megnyugszanak.

Az órát elcsendesedés, a Kisbabákkal történő, közös relaxáció zárja, amit a szülés után különösen fontos záróizom-gyakorlatokkal kötünk össze.

Várlak szeretettel, hogy az óráimon Babáddal egy új, közös élményben legyen részetek!

Kérlek, mindig jelezd nekem SMS-ben, ha jöttök az órára.

Az óra díja: 2000 Ft/alkalom vagy 9000 Ft/5 alkalmas bérlet

OM Shanti

Molnár-Baji Éva

06-30/294-57-05

A baba - mama jóga a szülést követően a korai anya-gyermek kapcsolatra koncentrál, segít a a gyermekkel való összecsiszolódásban, az anyáknak segít elkerülni a depressziót és a hormonváltozás okozta érzelmi kilengéseket. A babával együtt végzett mozdulatok korai szenzoros fejlesztést jelentenek, amely a későbbi neurológiai problémák elkerülésének leghatékonyabb eszköze. A speciálisan összeállított jóga mozdulatsorok elősegítik a mamák szervezetének mihamarabbi regenerálódását is. Bizonyos gyakorlatok enyhülést hozhatnak a tipikus baás gondokra, mint pl.: a pocakfájás, nyugtalanság, álmatlanság stb. Megfigyelések bizonyították, hogy a jógás babák sokkal nyugodtabbak, mosolygósabbak és nyitottabbak, mint más gyermekek.

A babás jóga egyértelmű előnyei:

  • Együttmozgás élménye a babával.
  • A baba testi-szellemi fejlődésének, idegrendszeri érésének elősegítése.
  • Szülés utáni gyors regeneráció, kondicionáló hatású gyakorlatsorozatok.
  • Test-lelki felfrissülés babának-mamának.

Várunk szeretettel!