LOMI-LOMI masszázs Steiner Attilával

"Egyszerűen csodálatos volt ez a masszázs. Ilyen tiszta energiákat még semmilyen más masszázsnál sem éreztem. Jövök még!" (Kriszti) 

"Köszönöm a mai csodás lomi-lomi masszázst... Szívből ajánlom mindenkinek, aki éteri misztikus kényeztető masszázsra vágyik." (Emese)

"Ez a masszázs...egyszerűen csodaszép volt, mesebeli. Mint egy gyönyörű szerelmes tánc..." (Emese)

"Sokáig ízlelgettem, hogy tudnám visszaadni találóan a masszázsélményt... Kicsit talán marketingesre sikerült, de nekem ez ugrik be:-)
Egzotikus utazás, amikor bőrödön érzed a lágy hullámok simogatását. Nekem ez a tökéletes én-idő! 
Királylánynak éreztem közben magam! Köszönöm a lehetőséget! :-) Attilának külön köszönöm!" (Andi) 
 
"Kedves Attila! Hàlàs vagyok, hogy a Shanti nyìlt napon megtapasztalhattam közvetlenül is gyògyìtò masszàzsodat. Nagyon elfogadò, odafigyelő teret teremtettèl, amit mindenkinek ajànlok, akinek töltődèsre van szüksège." (Kitti)
 
"Csodás, új élményben volt részem, hálás vagyok érte. A lomi-lomi masszázs testet-lelket feltöltő rituálé. Tetszett, ahogy Attila keretet adott neki, nagyon profi volt. Imádtam az illatokat és a zenét, és a helyszín is varázslatos. Közben azt kívántam, bárcsak a párom is ilyen jól tudna masszírozni! Köszönöm!" (Andi)
 
"Még sosem voltam egyszerre ilyen közel földhöz és éghez, mint most a masszázs alatt. Köszönöm!" (Ági)

  

Újdonság!
Lehetőség van egy ismerkedős-rövidebb masszázsra is: 70 perc hátmasszázs lomi-lomi, és svédmasszázs elemekkel, rövid hangterápiával: 7000 Ft. 
 
Aloha!
Az Aloha hawaii köszöntés, ami egymagában megjeleníti a lomi lomi lényegét. Jelentése: "Megosztom Veled a szeretet rezdülését."
A lomi lomi az egyik legmélyebb masszázsforma, az ősi polinézektől és hawaii gyógyítóktól származó egyedülálló masszázstechnika. A masszázst a polinézek családon belül adták át egymásnak és ma is féltve őrzik, így több fajtája is kialakult. Alapja a Huna filozófia, ami azt mondja, hogy minden és mindenki harmóniára és szeretetre törekszik. A lomi lomit nem véletlenül hívják a „szerető kezek” masszázsának, hiszen folyamatos, gyengéd, de az izmokba mélyre hatoló érintéssel dolgozik, táplálva és ellazítva a testet. Egy igazi relax masszázs, ami oldja az izomcsomókat, enyhíti a reumatikus és ízületi fájdalmakat, segíti az energiaáramlás fokozását és a keringést. A Lomi Lomi hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket. És bár a nyugati civilizáció ezt a fajta kezelést "hawaii masszázsnak" nevezi és sokszor leegyszerüsített formában használja, valójában e masszázs sokkal inkább egy valódi szakrális művészet - a gyógyító érintés művészete, amiek célja a visszatérés az „elveszett paradicsomba”, az eredendő harmonikus állapotba.
 
Nagyon fontos a kezelés alatt a masszőrből áradó nyugalom és harmónia, mely segíti a gyógyulást, a testi és lelki ellazulást. A vendég azt érzi, megérkezett önmagába, egyszerűen csak átadja magát az érintésnek és Van. A masszázs technikája tulajdonképpen másodlagos fontosságú, hisz az a legfontosabb, ahogy a masszőr a vendégre figyel, és közvetíti az energiát hosszú, folyamatos, szeretetteli érintésekkel. Ezzel elősegíti a testben sejtszinten tárolt régi hiedelmektől, mintáktól való megszabadulást, az évek során kialakult blokkok oldását, hogy az energia szabadabban, új utakon áramolhasson. A lomi lomi masszázs sokszor az „átkelés rítusát” - az egyén életének új szakaszába való belépését – készítette elő. Az ősi hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy megfelelő masszőrhöz/gyógyítóhoz fordultak, hogy a masszázs segítségével megszabaduljanak félelmeiktől, feszültségeiktől, egocentrikus látásmódjuktól. A sikeres masszázs eredményeként a régi személyiségük, és az általa teremtett élethelyzetek alapjaikban változtak meg. A régi mintákat tudatosan kiválasztott új minták helyettesítették. A kezelés a minden emberben meglévő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálta, amelynek félelmek és megrögzött szokások, meggyőződések álltak útjában. Az őseink által összegyűjtött tudáshoz, a genetikai memóriához való hozzáférést is lehetővé kívánta tenni. Visszatérés az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, és megtalálni a kapcsolatot saját lelkünkkel és szellemünkkel – mindezek a Lomi Lomi által elérhető célok.
 
A masszázs egy hawaii imaénekkel kezdődik és áldással végződik. A masszázs során tenyeremmel és alkarom puha részével hosszan kivezetett mozdulatokkal folyamatos érintést adok Neked. Sokan ezt úgy írják le, mintha finom hullámok borítanák be a testet. A masszázshoz speciális lepedőt és bőséges természetes olajat, legtöbbször kókuszolajat (nyáron) és szezámolajas keveréket (télen) finom illatokkal) használok. A masszázs körülbelül másfél óra hosszú. Előtte és utána van idő a megérkezésre, beszélgetésre is.
 
Várlak szeretettel a hét minden napján, napközben és este is, egyénileg egyeztetve feltöltődésre, szeretetteli érintésre, elmélyülésre. 
Jelentkezz be nálam: Steiner Attila, Hívás: (20) 458 5921 Email: steinerattila@yahoo.com (kérlek legalább három nappal előtte, de jobb még előbb időpontot egyeztetni) 
Ára: kb. 100 perc masszázs: 9500 Ft. Ha a Te ajánlásodra egy új vendég érkezik hozzám, akkor 1000 Ft kedvezményt kapsz a következő masszázsod árából, ez az én ajándékom Neked! 
 
Meggyőződésem, hogy a lomi-lomi masszázs abban is különbözik a hagyományos masszázsoktól, hogy igazán akkor fejti ki a hatását, ha kúraszerűen, több alkalommal vesszük igénybe. Ezért akciókkal kedveskedek Nektek!
1. masszázsod: 9500 Ft.
2. masszázsod: 8500 Ft.
3. masszázsod: 7500 Ft. 
3 alkalmas masszázsterápiád így 8500 Ft/alkalomra jön ki, és egy igazán mély, feltöltő, szakrális gyógyító terápiában részesülsz. Előre fizetéssel érvényes ez az akció. Várlak szeretettel! 
 
Újdonságunk a négykezes masszázs, amit Feleségemmel együtt végzünk, aki ajurvédikus masszőr. Itt olvashatsz erről a különleges érintésterápiáról. Várunk szeretettel!
 
"Évek óta járok Annához kisebb megszakításokkal kismama jógára, női jógára, női táborokba! A születésnapomon a férjecském megajándékozott egy lomi lomi masszázzsal Attilánál... ami igen nagy áttörés volt nekem saját magam elfogadásában! Nagy szeretettel ajánlom." (Szilvia)
 
 
Életutam: A természet és az állatok szeretete mindig nagy szerepet játszott az életemben, ennek hatására jelentkeztem az Állatorvosi Egyetemre, ahol 1992-ben szereztem diplomát. Tudományterületem később az ornitológia lett.
A WWF Magyarország Természetvédő Szervezetnél 5 évet dolgoztam. Ám gyakorlati ember lévén, szerettem volna az élő természettel közvetlenebb kapcsolatot tartani. Ezért 9 éve, és jelenleg is az ökoturizmusban dolgozom, madarász és természetjáró túrákat vezetek, főként angol és nyugat-európai irodák felkérésére, Kelet-Európában és Afrikában, ami 1-2 hetekre elszólít majd a későbbiekben is.
 
A masszázs iránt először mint felfrissülést, izmaim átgyúrását vágyó vendég kezdtem érdeklődni. Évekig jártam svédmasszázsra, míg megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy magam is megtanuljam ezt az alap masszázsfajtát. Miután elkezdtem a gyakorlatban is alkalmazni a svédmasszázst, felébredt az érdeklődésem más masszázsok iránt is. Megtanultam a kínai, majd az indiai ayurvédikus masszázst is. Mindkettőben az fogott meg, hogy mögötte évezredes tudás és tapasztalat áll, és mindegyik holisztikus módon közelít a masszázshoz, az emberi szervezethez, a betegségek megelőzéséhez. 4 éve történt, hogy egy októberi napon megérkezett az életembe a lomi lomi masszázs. Az első 2 alkalom után éreztem, hogy rátaláltam valamire, ami nagyon mélyen megszólított. Rövidesen el is kezdtem a lomi lomi nui alaptanfolyamot Überhardt Ancsánál. A tanfolyamon nem csak a masszázst tanultuk meg, hanem a huna filozófiáról, a gyógyítás és lelki fejlődés ősi hawaii tudományáról is ismereteket szereztünk. Masszázstudásomat a későbbiekben Till Adél haladó kurzusain mélyítettem el. Mióta ismerem és gyakorlom a lomi lomi masszázst, más masszázs gyakorlatilag nem is érdekel. Annyira megfogott a szépsége, viszonylagos egyszerűsége, szentsége és teljessége, hogy nem érzem szükségét az egyéb technikák alkalmazásának. Nem véletlenül hívják a masszázsok királynőjének. Ajánlom mindenkinek, aki a felfrissülés, ellazulás mellett szeretne valami többet is kapni, aki szeretne a szeretetteli érintés által kiszabadulni a mindennapokból, hogy részt vegyen egy csodás spirituális utazáson önmaga mélyebb megértése felé.
Szeretettel várlak! Attila
Egy szép videó: https://www.youtube.com/watch?v=2tAXNrqBE0s
Látogass el fb masszázsoldalamra is: https://www.facebook.com/masszazsaloha/

Aloha!

Jól emlékszem az első lomi lomi masszázsra, amit kaptam. Újdonságként hatott a masszázs felépítése, feszült figyelemmel vártam és követtem minden egyes új fogást, mozdulatot. Nagyon tetszett, hogy mennyire új és érdekes minden, de figyelmem nem lankadt szinte egy percre sem. Egész egyszerűen nem tudtam átadni magam a mozdulatoknak, nem voltam képes elmerülni bennük, ellazulni, feloldódni a gyengéden hullámzó, folyamatos érintésben. Pedig éreztem és tudtam, hogy ez most valami más, mint az eddigi masszázsok, sokkal mélyebb, sokkal szakrálisabb. Az első alkalommal azonban mégis csak újszerűsége, izgalmassága érintett meg.

Amikor másodszorra mentem masszázsra, már nem annyira a mozdulatokra figyeltem, hanem elkezdtem befelé irányítani a fókuszt. Már képes voltam magam néha elengedni, hagyni, hogy a masszázs „csak” megtörténjen velem. De még mindig kíváncsian vártam az újabb érdekes fogást, mozdulatot, érintést.

Kis időbe és további masszázsokba tellett, mire megtanultam, hogy mélyeket lélegezzek, teljesen kikapcsoljam a külvilágot és átadjam magam a masszázsnak. A kezdeti érdekes, izgalmas élményt felváltotta a teljes belefeledkezés és ellazulás. Szépnek éreztem magam masszázs közben, jól esett, hogy csak velem foglalkozik a masszőr, minden figyelmét rám irányítva. Elhittem, hogy megérdemlem ezt a kényeztetést, törődést, figyelmet és szeretetet.

Jó feltöltődést! Várlak szeretettel!