Kismamajógaoktatói Képzés Gergely Annával 2019. február-május

Holdvirág Kismamaoktató képzés 2019. február-május között, hétfőnként napközben, összesen 80 órában, Gergely Anna vezetésével

Havi egy napban találkozunk és végighaladunk a foganás, a várandósság szakrális lépcsőin, gazdag jegyzettel és használva szerteágazó jógikus, ajurvédikus, spirituális tudásunkat az áldott állapotra vonatkozóan. 

A képzés hatha jóga alapokra épülő elméleti és gyakorlati tudást ad a holisztikus anyaságról, a várandósság szakaszai során a testi-lelki folyamatainak támogatásáról, és a szülést előkészítő és segítő technikákról és energiákról.
A képzés felkészít arra, hogy a tanuló a kurzus végére levezethess egy 90 perces kismama jógaórát, és taníthasson több kismamajógatanfolyamon is, valamint szülésfelkészítő foglalkozásokat tarthasson.

A képzés díja: 145.000 Ft (plusz 3.000 Ft jegyzet és 10.000 Ft vizsgadíj) 

A tanúsítvány kézhezvételének feltétele: 
a tanítási napokon való résztvétel (hiányozni nem lehet, pótlásra van lehetőség plusz költségért, magánórán)
szakdolgozat leadása
hospitálások 
sikeres elméleti és gyakorlati vizsga

Hospitálni szükséges 10 alkalommal saját költségen bármelyik stúdióban a kismama jógán, vagy Gergely Annánál Shanti Jógastúdióban egy sütiért!

MAX 8 főt tudok fogadni, jelentkezz be kérlek :) 
További részletek, dátumok hamarosan! Várunk szeretettel! 

"Hogy mit adott nekem az Anaya Kismamajóga oktató képzés? Várandós kismamaként a mindent! Olyan alap és emelt szintű tudást, megértést és persze tapasztalatot a várandósággal és szüléssel, sőt még a prenatális időszakkal kapcsolatban is, amely minden nőnek, és pláne minden olyan nőnek, akik nőkkel foglalkoznak kihagyhatatlan.
Az Anaya Női jóga oktatói képzéssel nagyon szélesre tágult a világ, amely világban nem csak a nők kaptak helyet, de női fókusszal jártuk és fedeztük fel azt. A kismama jóga képzéssel pedig ez a kiszélesített világ újra összeszűkült: a világ magjára, a születésre, az új élet keletkezésére, egy égi lélek Földre születésére. Ez a legnagyobb és legteljesebb csoda, ami az életünkben megtörténhet. És ez a nő által történik. Ebbe a csodába kaptam betekintést, már-már beavatást, de az majd leginkább a gyermekem világra segítésével fog megtörténni. Így már magabiztosan, örömmel és lelkesedéstől izgatottan várom, hogy a kisfiam jelt adjon: születni készül! Olyan segítséget kaptam tudásban és érzelmileg a létrejött női kör által, ami nem csak a munkámban fog támogatni, de a saját szülésemkor is velem lesz.
Kornhoffer Tünde és Gergely Anna oktatóimnak csak annyit mondhatok: Hálásan köszönöm! " Réka

"A képzés alatt szinte végig élhettem a várandósság egyes szakaszait, ami nekem azért is különleges, mert nem volt még alkalmam "élesben" megtapasztalni a várandósságot. Különösen csodálatos volt, hogy mindezt 2 kismamával a körben tudtam átélni, követve az ő gömbölyödésüket, érzeteiket, érzèseiket. Mindezen felül a képzés segített abban, hogy másképp tekintsek a várandósságra ès a szülèsre... úgy látni, hogy ez a női létünkben egy teljesen természetes folyamat, s hogy mi nők - a testünk ès a lelkünk - úgy lettünk megalkotva, hogy kèpesek vagyunk egy ilyen csodának bőseget és biztonságot nyújtani a méhünkben és ha eljön az ideje a testünk tudja, hogyan segítse világra a pici jövevényt... a lényeg: hogy kapcsolatban maradjunk, önmagunkkal, a testünkkel és a bennünk növekvő babával. Hitelességét az is adta, hogy oktatóink (Anna, Tünde es Cori is ) saját tapasztalatait is megosztották velünk, tapasztalatukat a saját varandossaggal és szülésekkel, és mindazon hasznos tapasztalokat is, amelyeket kismamákkal való kapcsolataik során gyűjtöttek, átéltek. Nálam a legáttörőbb elmenyt a szüléssel kapcsolatban tanultak adták.... eddig azt gondoltam, hogy hát szép az otthon szülés gondolata, de felelőtlenség... most inkább fordítva látom....ha a baba és a mama igènyeit vesszük figyelembe, s azt, hogy mi az, ami tényleg segít a folyamatban, akkor nem is látok más megoldást - fontos tudni, hogy ez is egy alternatíva, hogy aktívan benne vagyok a folyamatban, hogy lehet olyan is, hogy a vajúdás és a szülés során hagyják, hogy csak magamra és a kisbabámra figyeljek, s hogy ebben a folyamatban senki másnak nem kell megfelelnem... Remélem, hogy mindezt a tudást tovább tudom majd adni az engem megtaláló kismamáknak is, nagy szükségük van rá. Köszönöm Nektek ezeket a tapasztalasokat..." Annamari

Anna bemutatkozása:
Kedvesek! nagy örömmel és elhivatottsággal készülök a képzésre. 
Bő négy éve tanítok kismamajógát és tartok szülésfelkészítőket, 8 éve foglalkozom női jógával, 9 éve sok sok kismama-és útonjáró hölgy női önismeretével kineziológia, lélekgyógyászat és női segítő módszerekkel. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a kedves-lelkes kismamáimtól. Fontos szakasz ez az életükben, hogy végre ráhangolódjanak testük-lelkük finom változó rezdüléseire, az állandó átalakulásban megtalálják belső hangjukat, meghallják méhük és babájuk énekét, megpihenjenek női lelkük biztonságos csendjében-békéjében. Számomra ezt nyújtja a kismama jóga. Örömteli belső nyugalmat, ami abból táplálkozik, hogy ismerem-szeretem magam és testem-lelkem változásainak tanítását. Amit tőlem fogtok tanulni az együtt töltött napok során: Kismama jóga bemelegítések, ászanák, pozíciók, termékenységi táncok, energiagyakorlatok, körtáncok, pránayámák, páros kismamás gyakorlatok, óra felépítés, különböző óratípusok. Gátizomtorna kismamaként és szülés után. Szülésfelkészítés kismamaoktató és dúla minőségben is, Apukával együtt végzett ringató, masszírozó, légző és vajúdás-, kitolást támogató gyakorlatok, technikák. Születés-, vajúdó énekek... Szülés utáni közvetlen regeneráció, gyakorlatok akár pici babával a hasadon. Gyakorlat, átélés, testen keresztül való tapasztalás. Várlak Benneteket nagy szeretettel.