Kismama jóga - Örömteli belső nyugalom

Kismama órák minden hétfőn 10.00-11.45 között egész nyáron, kivéve: 2017. Július 10, 17, 24, Aug. 21. Ezeken a hétfőkön NEM lesz, a többi hétfőn LESZ :) Gyertek :) 

Szilvi és több csodás kismama ajánlása: "Kismamák!!! Én imádtam!!! Anna nagy tudással rendelkezik és olyan technikákat ad át ami nagyon sokban segít a szülésnél...például légzés technika..laza ajak laza méhszáj :)egy életre megjegyeztem! medencenyújtó gyakorlatok!! Menjetek!! Anna profi ebben!!! és nem utolsó sorban egy egyéniség is!!:)"

"Szilvi nagyon jól megfogalmazta, amit én is így gondolok! Nagyon jó volt Annával végig jógázni a két gyönyörű terhességemet! Anna sokat tett hozzá, hogy tényleg gyönyörű legyen!" (Anna)

"Én is csak ajánlani tudom Annát és a jógát! :) Nagyon sok hasznos gyakorlatot tanultunk és közelebb kerülhettünk a babócánkhoz is a jógák alatt."(Betti)

"Szia Anna! Szeretném megosztani veled az örömhírt: május 23-án megszületett második kislányunk, Csenge ♡. Könnyű, gyors szülés volt. A szülésznő megdícsérte a légzéstechnikámat (amit tőled tanultam). Az orvos pedig azt mondta utólag, hogy mindenkinek és magának is ilyen szép, könnyű szüléseket kíván.
Én pedig úgy érzem, hogy nekem nagyon sokat jelentettek a kismamajóga foglalkozások, hogy ilyen simán ment ez a csodás alkalom:) Millió puszi és köszönet Neked ♡" (Tündi)

"Mielőtt bementünk a kórházba, bő egy napot vajúdtam otthon és nagyon jól tudtam/tudtuk alkalmazni Mátéval azokat a "gyakorlatokat" amiket mutattál nekünk jógán, meg a felkészítőn. Talán ha azokat nem ismerem, akkor korábban bemegyünk a kórházba, mert nem tudtam volna mit kezdeni a fájásokkal. De jó volt így, hogy sokáig otthon mertünk maradni. A kórházban is még egy ideig alkalmaztuk a jógán tanultakat, de aztán vége lett a szociális szakasznak..... Gellért baba végül normál úton megszületett (igaz, hogy majdnem 2 napos vajúdás után..) Szóval nagyon köszönöm a sok hasznos dolgot, amit tanulhattam és persze az összes jóga órát is, Nagyon jó volt abban a 2 órában tényleg Magammal és a Babával foglalkozni. Igazi feltöltődés volt." (Évi)

"Szia Anna!
Erre a hétvégére vártuk a kis hercegnőnket, de másfél héttel hamarabb érkezett. Kicsalogatta a vihar. 
Gyorsan és könnyen, 6 óra alatt jött a világra, ahogy éppen 6 évvel ezelőtt a kisfiam. Viszont ezúttal a vajúdásnak csak a legvége fájt. Sokkal tudatosabb (vagy inkább ösztönösebb?) voltam. Többször is eszembe jutottál közben. Segítettek a tanácsaid. Hálás vagyok a felkészítésért!" (Anikó)

"Ajánlom minden kedves Kismama figyelmébe!! Én kismama jógára járok Annához, kiváló testmozgás a várandósság idejére, és persze utána is.