Kineziológia

Kedves Érdeklődők! köszönöm az érdeklődéseket, igazan örülök és hálás vagyok a bizalmatokért és a lelkesültségetekért, amivel oly sokan jelentkeztek egész évben:)  2016. szeptemberétől az egyéni terápiás díjamat óradíjas rendszerűvé teszem, 6000 Ft/60 perces díjazással. Köszönöm a megértéseteket. 

Egyéni kezelések a következő időpontokban elérhetők: hétfő-kedd-szerda-csütörtök iskolaidőben megbeszélés szerint, és kedden este is (esti időpontra többet kell várni).

Sok szép és szívmelengető visszajelzést kapok, hála érte Nektek. Fogok ide írni párat:)

"Drága Anna,
minden este, mikor kis meditációmban hálát adok a méhemben növekvő gyermekért, nagy szeretettel és köszönettel gondolok Rád is, aki utat 
nyitottál születendő gyermekemnek. Szálljon Rád áldás érte, hála és köszönet!"

"Nekem még a posztjaid is erőt adnak, azt a fajta női energiát, amire most nagy szükségem van! Tavaly júniusban pedig a Tőled kapott oldás tette lehetővé, hogy a második kislányunk nyugodtan, szelíd módon születhessen meg - ez a LEGTÖBB amit mondhatok! (...) mert ez a figyelem a LEGTÖBB, amit ember adhat egy másiknak!"

"Anna, olyan jó volt a tegnap... még mindig a hatása alatt vagyok... Teljesen máshogy látom magam:)"

"Nagyon örültem neked :) Nagyon értékes, értelmes és kedves ember vagy. Biztosan nem fogom elfelejteni, ezt a napot, és hiszek abban, hogy nagyon jót tettél velem."
 
"Szívből köszönöm a mai napot, hálás vagyok nagyon, és örülök, hogy hozzád vezettek az Égiek! :)"

"Mai oldás utani azonnali visszajelzés férfi kliensemtől: csak ül, nyugodt arccal, merengve, pedig az egyik legmozgalmasabb és pörgő intellektusú férfiú ő akit ismerek....végre megszólal: jé, nyugodt vagyok. dejó ez az érzés.....milyen régen éreztem ezt...mint mikor a felhőket néztem gyerekként...nahát....de fura...:) hosszú utat tettünk meg a közös munkában..."

Ha úgy érzed, szeretnél valamiben oldódni, megengedni magadnak az elégedettséget és a harmonizációt, gyógyítani léleksebeidet, elsimítani a régi fájdalmakat, haladni utadon, nőként, férfiként...várlak szeretettel!

Példákban fogalmazva, érdemes oldásra jönnöd…

 • Ha önbizalmi, önértékelési problémáid vannak.
 • Ha bármilyen fejlődnivalód van a nőiséged területén.
 • Ha az érzelmi blokkok testi tüneteket okoznak pl. migrén, szorongás, allergia esetén.
 • Ha úgy érzed, elakadtál az önismeret útján.
 • Ha párkapcsolatod kedvezőtlenül alakul, vagy nem találsz hozzád illő partnert.
 • Ha sikertelennek érzed magad, holott folyamatosan próbálsz kimászni egy gyakran visszatérő kellemetlen élethelyzetből, megszabadulni egy szokásodtól.
 • Ha párkapcsolati és/vagy családi kapcsolataidat beárnyékolják a gyermekkori emlékek.
 • Ha nem tudod elég hatékonyan kezelni a stresszhelyzeteket.
 • Ha kommunikációs problémáid vannak.
 • Ha tanulási nehézségeid vannak, vizsgadrukktól, lámpaláztól szenvedsz.
 • Ha gondjaid vannak a saját nőiségeddel / férfiasságoddal vagy meddőségi/potencia zavaraid vannak.
 • Ha az életedben nem vagy képes megteremteni a bőséget...
 • és még minden, ami számodra megoldásra váró élethelyzet!

Hívj fel telefonon, hogy személyesen is feltehesd kérdéseidet és az élő szó alapján eldönthesd, hogy szívesen oldódnál-e velem/általam :) vagy jelentkezz emilben, ahol szintén röviden leírhatod, hogy miben szeretnél változtatni :)

A bizalom és a szimpátia nagyon fontos a változás, jobbulás és a gyógyulás folyamatában egyaránt! Természetesen az oldás során elhangzottak minden esetben kettőnk között maradnak.

Stresszoldás gyengéden a Kineziológia, Női Terápiás, Théta Healing, a Lélek-gyógyító és a Bach virágterápia módszereinek segítségével: Gergely Anna (70 333 4693, annagergely76@yahoo.com

Az oldások során, akár Számodra nem észrevehető módon, de minden végzettségemet használom, és az időm, a figyelmem és a tudásom Érted van. Előfordul olyan is, hogy a sok technika közül épp egyikre sincs szükség, és az oldás, előrelépés finom szinten, terápiás beszélgetésben történik meg. Ez mindig intuitív folyamat. Kérlek érkezz nyitott szívvel :)

Egy kezelés díja (kb. másfél óra): 9000 Ft. Sokszor tapasztalom, hogy két órára van szükségetek. Ha két órássá válik a kezelés (ahogy erre szükség van) akkor a díj 12.000 Ft. Ha ennél több időre van a folyamatodnak igénye, úgy a 6000 Ft/óradíj szerint kalkulálunk. A kezelés díjában bennefoglaltatik a Bach csepped egy havi adagja, ha erre szükség van.

Lehetőség nyílik egy adományos rendszerben való kezelésre is. Ha anyagi helyzeted úgy engedi meg, akkor élj a lehetőséggel. Engedd meg magadnak azt, hogy segíthess Magadon. Én itt vagyok, és támogatlak ebben a folyamatodban :) Az adományos rendszerben a szokásos 6000 Ft/óra díjazásom 4500 Ft/órára módosul. Azaz a 90 perces oldás 7000, a 120 perces 9000, és így tovább. Adományos időpontjaim kizárólag napközben (iskolaidőben) és hétközben elérhetőek. Kérlek mindenképp jelezd előre, ha az adományos díjra tartasz igényt. 

Várlak szeretettel!

2014. őszétől a kineziológiai kezelések során a Théta Healing Konzulens végzettségemet is használom, ahogy ennek helye van.

Itt olvashatsz erről bővebben: http://thetatudat.hu/mi-a-theta-healing

2013. novemberétől az oldásokat a Veres Kriszta papnőtől tanult Lélek-gyógyító tevékenységgel is gazdagítom, ha ennek helye van. Erről egy pár szó:

"Lélek-Gyógyítói kurzusnak neveztem el azt a folyamatot, amiben az erre hívást érzőket a Lélek-Összekapcsolás folyamatára szeretném megtanítani. Azt gondolom, hogy a Léleknek nincsen szüksége gyógyításra, mert a Lélek az egész-ség, teljesség és egy-ség. Mindannyian magunkban hordozzuk a Teljességet, mert van Lelkünk, ami örök, és amiben a Forrás tapasztalja meg önmagát. Az egész-ség, teljesség és egy-ség velünk született valódi természetünk. Valódi természetünk megtapasztalásától az elme és egó valóságnak tűnő illúziói tartanak távol, ezeket az illúziókat erősítik tovább azok az érzelmi- és energia elakadások és blokkok, melyeket az életünk-életeink során felhalmozunk (és amelyek a gondolataink, hitrendszereink következményei).
A Lélek olyan, mint a személyes könyvtárunk, benne van az összes emlékünk, és az összes lehetőség. A Lélek-Összekapcsolás folyamatában a gyógyító a révész, aki a Lélek vizének sodrását követve evez. A Lélek vize viszi a csónakot, a révész pedig segít azt az áramlásban megtartani. A Lélek-Összekapcsolásban a révész-gyógyító az utazót végigsegíti az elme szétszakítottságban, Lélektől távol tartó rétegein, közben erőteljes tisztulások és oldások történnek, majd az utazó megérkezik a Lelke Végtelen Áramlásába, mely megtapasztalást a révész lehorgonyozza a testében. A folyamat a Lélekre-Hangol, így végig az utazó Lelke az, aki vezeti a folyamatot, a révész-gyógyító csupán felerősíti a Lélek kéréseit."
 

Kineziológia:

A kineziológia egy alternatív jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, gyógyító módszer.
Szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.
A speciális izomtesztelés lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat a múltbeli eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémáinkat.
Az eljárás során feloldódnak szervezetünkben az energiák útjában álló akadályok, s ennek következtében képessé válunk arra, hogy a bennünk hibásan rögzült viselkedésminták ismétlése helyett, új utakon induljunk el, új választásokat tegyünk, új élettapasztalatokat teremtsünk. Ha felszínre kerül és tudatosodik egy-egy probléma, sokkal könnyebb feldolgozni, feloldani és elindulni a gyógyulás felé vezető úton. Felszabadulva a múlt stresszei alól, képesek leszünk lerombolni félelmeinket, és erőt meríteni ahhoz, hogy beteljesítsük céljainkat, s azt az életet éljük, amelyben jól érezzük magunkat.

Bach-virágterápia:

Dr. Edward Bach – a róla elnevezett Bach virágterápia elmélete és gyakorlata kidolgozója – a 70 évvel ezelőtt élt angol feltaláló orvos minden fáradozása és munkája arra irányult, hogy a természetben található gyógynövények eszenciájának használatával végre Te is segíthess önmagad lelki problémáin, rátalálva igazi önvalódra ismét boldog és kiegyensúlyozott életet élhess. A Bach virágterápia hatékonyságának az egyedüli feltétele az, hogy Te is újból teljes ember akarj lenni!

Dr. Edward Bach kutatásai során 38 gyógyító virágot foglalt rendszerbe, melyek mindegyike egy-egy pozitív lelkiállapot vibrációjának hordozója. A Bach-féle gyógyesszenciákat és cseppeket nem a növények fizikai elemei alkotják, hanem a virágokban lakó belső energia. Ezt az energiát speciális eljárással vonják el a növényektől, és tartósító oldatban tárolják. Míg a hagyományos gyógyítás a fizikai tüneteket fizikai anyagokkal kezeli, addig a Bach-gyógyírek a nem látható okokat láthatatlan energiával gyógyítják. A Bach-virágeszenciák specifikus, magas frekvenciájú információt közvetítenek, melyek a lelki öngyógyító erőket serkentik. Ezek a virágeszenciák mellékhatásoktól mentesek, remekül összeférnek más terápiaformákkal.
A tipikus negatív érzelmeket (38 féle) Bach doktor 7 csoportba osztotta, melyek tartós jelenléte minden esetben megbetegítő hatású. Ezek az állapotok, ill. különféle változataik blokkolják a szellem és a lélek kapcsolatát, megakadályozzák az energia áramlását. A blokkok oldására a gyógyító virágok energiáira van szükség. A katalizátorként működő Bach-virágeszencia ismét helyreállítja a lélek és személyiség közti blokkolt kapcsolatot.