Hypnoszülés tanfolyam Tervey Viktóriával

Hypnoszülés tanfolyam indul Tervey Viktóriával 2019. május 13-án! az 5x2,5 órás tanfolyamra várunk szeretettel! részletek nemsokára!
 
Tervey Viktória vagyok, egy 5 éves kislány és egy 2 éves kisfiú anyukája. Mindketten hipnobabák, vagyis HipnoSzülés módszerével születtek.
Közgazdász vagyok, évekig dolgoztam pénzügyi területen, majd a rendezvényszervezés terén is kipróbáltam magam.
2012 óta vezetem a Doktor Mancsok Állatasszisztált Terápiás Alapítványt, és dolgozom a terápiás kutyámmal Nellyvel idős otthonokban, fogyatékkal élők ellátását biztosító intézményekben, óvodákban.
Első várandósságom alatt olvastam a HipnoSzülés módszeréről és rögtön tudtam, hogy ez az, amit szeretnék, így szeretném világra hozni a kisbabámat.
Elvégeztem a tanfolyamot, és lelkesen, kitartóan gyakoroltam, készültem a szülésre. A módszer rengeteget segített a szülőszobán, végig nyugodt, ellazult tudtam maradni, és a testem így tökéletesen tudta tenni a dolgát. Kislányom viszonylag nagy súllyal, 3,7 kg-mal, gátvédelemben szépen világra jött. 
Második szülésemnél aztán végképp bebizonyosodott, hogy a HipnoSzülés működik, zseniális eszközöket és tudást ad a kismamák kezébe, hiszen a kisfiam  - az én alkatomhoz képest hatalmas méretekkel - 4,5 kg-mal és 60 cm-rel született meg könnyedén, még csak gátmetszésre sem volt szükség.  
A HipnoSzülés az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban elterjedt, sokan szülnek így, Katalin hercegné is így hozta világra 3 gyermekét, és Meghan Markle is így fog szülni hamarosan.
Nálunk viszont egyelőre csak kevesen ismerik, ezért is döntöttem úgy - miután saját szüléseimnél megtapasztaltam, mennyire jól működik -, hogy elvégzem külföldön az oktatói tanfolyamot (Magyarországon ez a képzés sajnos nem elérhető), hogy minél több kismamához eljuthasson.