Varázslatos hangutazás hangfürdő 2018. dec. 2. 16-19h

Kedvesek! Advent időszakát köszöntjük december 2-án vasárnap, 16-19 óra között. Az első egy órában szívnyitogató páros jógagyakorlatokkal hangolódunk (nem szükséges párral jönnöd, majd itt találsz, de természetesen hozhatod Kedvesedet is) Annával és Attilával, majd egy órás fekvő mélyrelaxációs csodás hangfürdő után újabb egy órát közösen mantraénekelünk a Csete házaspárral, Csete Attilával és Kittivel. 

Szívet fényesítő, maximálisan feltöltő Adventköszöntésre hívogatunk Benneteket! Jelentkezzetek be személyes üzenetben Annánál. Maximális férőhely 15 fő. Belépő a 3 órás alkalomra: 4000 Ft. 
Ha pároddal együtt érkezel, kettőtök belépője 7000 Ft. 

Varázslatos hangutazás egzotikus hangszerekkel és gyógyító mantrákkal, Csete Attilával és Csete Kittivel! 

"Om aim hrim klim chamundaye vijaya"

Minden állandóan rezgésben van és rezgésből keletkezett, ami ebben a világban létezik.

A rezgések egy része hang formájában hallható, mások csak érzékelhetőek.

Minden zenei hang már eleve harmóniát hordoz magában, a zene a hangok megvilágosodása.

A Tibetben kézzel készített hangtálak szent rezgésével, a gong és a mongol sámán dob megtisztító erejével, az Indiai bambuszfuvola a banszuri és a japán bambuszfuvola a shakuacsi lélekhívó hangjával, az elemek energiáját képviselő koshik, tingshák, csengettyűk csodálatos, éteri csilingelésével, az indiai cimbalom a szantúr varászlatos sokszínűségével lazulhatsz el, töltődhetsz fel Te is, ha vendégünk leszel.

Mikor megszólalnak ezek a gyógyító hangszerek hangjuk átjárja testünk minden sejtjét, megmutatja nekünk a maga tökéletes rezgésképét, harmóniáját. A testünk befogadja ezeket a hangokat, tanul tőlük – amire szüksége van, felhasználja, amire nincs, elengedi, ellazul, a feszült, fáradt idegrendszer megnyugszik, megpihen, összhangba kerül a test és a lélek energiája.

Nemcsak a fizikai testünket, hanem az energia és információs testünket is érik ezek a rezgések, s az együtt-rezgés által ezek a hangok harmóniát adnak át nekünk anélkül, hogy bármit is tennünk kellene. Ezért vagyunk képesek a hangfürdőn egy nagyon mély szinten feltöltődni, ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás, és a lelki terhek, szorongások feldolgozása.

A hangfürdő során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk – fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.

A tökéletes ellazulást aromaterápiás illatok is segítik majd.

Három a spirituális zenben a gyógyító mantrákban járatos zenész fog kalauzolni benneteket ebben a világban, akik az emberi fül számára legkedvesebb hangszerrel az énekhangjukkal is nyitját tovább a szív terét. Többszólamú mantrákkal, majd pedig közös öröménekléssel mélyítik a hangszerek által keltett hatásokat és az örömöt a szívünkben.

A tisztulási folyamatot segíti, ha a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot iszunk.

Várunk szeretettel, belépő: 2500 Ft. Jelentkezz be kérlek Annánál!