GERINCTERÁPIÁS JÓGA

Pál Judittal kedd-péntek 10.30-12.00

44 éves vagyok, két gyermek édesanyja. Végzettségem szerint szakközgazdász. Gerincferdülésem miatt rendszeresen gyógytornára jártam gyermekkoromtól kezdve. A gyógytornát 30 éves koromban elkezdte kiegészíteni a jóga, mert rájöttem, hogy a jóga és a gyógytorna együtt a legjobb a gerincem egészségének. Továbbá észrevettem, hogy a jóga az a mozgásforma, amiben a legjobban ki tudok kapcsolni egy-egy „ stresszes” nap után és a kellemes nyújtó-lazító gyakorlatokat még otthon is szívesen végzem… és mindenkit jógázni hívok.

Elhatároztam, hogy elvégzem a Sarasvati által indított Gerincterápiás- és Tradícionális Jógaoktató képzéseket. Szerencsének érzem magam, mert ezeken a képzéseken egy indiai jógitól is tanulhattam és beavatási szertartásán is részt vehettem, ami igen nagy hatást gyakorolt rám. Megismerkedtem közben a Do-In gyakorlatokkal és a taichival is, de rájöttem, hogy a jóga áll legközelebb a szívemhez és ebben szeretném magam folyamatosan továbbképezni is.

Nagy öröm számomra, hogy a Shantiban …ebben a csodálatos, otthonos, békés „jógakuckóban” tarthatok gerincterápiás jógaórákat Mindazoknak, akiknek gerincproblémájuk van, akik nem mozognak rendszeresen, akik munkájuk miatt sokat ülnek és akik azért nem mernek jógaórára menni, mert nem tartják magukat elég hajlékonynak. És várom szeretettel az idősebb korosztályt is. Óráimon a gerinc óvatos, fokozatos és egészséges átmozgatására helyezem a hangsúlyt a megfelelő jógagyakorlatok elvégzésével és kellemes pihentető meditációra is sor kerül minden alkalommal.

Gyere és jógázz velem...Várlak szeretettel kedden és pénteken 10.30-tól!

2018-tól: díja 1000 Ft. 

Namaste!