AZ ÉVKÖR ASSZONYA női kör 2019. ősz

Harmadik éves szakrális női körömbe hívlak Téged, kedves Istennő-Nővérem.
Az Évkör Istennőinek szentelem ezt az évadot, hangolódva a Természetre, természetes ciklusainkban rejlő sokszínű bölcsességre, gyógyító üzeneteire és varázslásaira. Havi ciklusunk összesimulva az évszakok ritmusával, egy szakrális asszonyi év dallamát rejti, egy olyan éneket, ami ősi női lelkünkből fakad. Örök körforgásban vagyunk a Természettel, és női lélekrészeink is a szakrális Évkör-Életkör köré rendeződnek.
 
1. Spirál: a Barlang Asszonya, 
Első találkozásunk a Barlang Asszonyával lesz, a Bölcs Anyával, Földanyával, méh-erőnkkel, gyógyító esszenciává érlelt ősi tudásunkkal. Ehhez az izzasztókunyhó rítusát (Kovács Gyöngyi Nalínival), meseszövést, női jógát, szakrális körtáncot, agyaggal való munkát és gyógyteakeverék alkotását hívjuk segítségül a zebegényi erdő szívében a Naptanyán. 
A tábor szombat reggel 10-től vasárnap délután 16-17ig tart, tartalmazza az 1 éjszaka szállást, izzasztókunyhót, minden programot, teljes ellátást (szombat délutánig gyümölcs-gyümölcslé böjt, amit magatoknak hoztok, szombat délután ajurvédikus dhál és este könnyű étkezés, vasárnap kásareggeli és ebéd) és az összes programot. Díja 27.000 Ft. 14 fő számára van helyünk, jelentkezz kérlek Annarózsánál személyes üzenetben. Kérésedre számlát tudok adni a táborról. Minimum létszám 12 fő. 
Nagy szeretettel várunk erre a különleges hétvégére!
 
 
Minden évszakban egy hétvégét töltünk együtt, ismerkedve az Ősz-Anyaistennő földből születő érett bőségével, a Tél-Leány Istennőnk csírákban, légies álmokban rejlő teremtőerejével, a Tavasz-bimbózó, áradó SzerelemIstennőjével, és a Nyár virágzó, kiteljesedett Boldogasszonyával. Erre a 4 hétvégére egy 4 napos balatoni táborral tesszük fel a koronát, amit Boldogasszony 4 leányával töltünk, akik: Derű, Báj, Becs és Üdv. ♥ 

Nőként minden hónapban megéljük a világ örökké változó misztériumait, életkörünk változásait a ciklusunk áldásaival. Hívlak Téged, hogy tanulj valódi Önmagadról, varázsló női lényed sokszínűségéről, tanuld tisztelni tested havi rendjét, asszonyi éved szakrális ritmusát, tápláld Magad természetének megfelelően, tapasztald női szerveid bölcsességét, ismerd meg a vérmisztériumokat, ébreszd fel női lelked és méhed hangját... Tesszük mindezt a női jóga, az élőzenés táncmeditáció, szakrális körtáncok, közös szeretetmantraéneklés és hangfürdők, Természet ereje, szertartások, rítusok, terápiás meseszövés, kézműves programok tápláló szeretetteli segítségével. 

Dátumok: okt.  Izzasztókunyhó szertartásos hétvégén a Naptanyán, Kovács Gyöngyi Nalínivel 
febr. Shanti Jógasúdió Gödöllő 
ápr. Shanti Jógastúdió Gödöllő, vagy külső helyszín ottalvással
A nyári, augusztus eleji balatoni tábor időpontját és külön árát is hamarosan megadom. 

Javaslom az egész évre való elköteleződést, ami Női erő-és szeretetforrásodra egy IGEN, de az elvonulásokon külön-külön is részt lehet majd venni. 

Díja: ha mind a 4 hétvégén részt veszel: 108.000 Ft, azaz 13.500 per nap (18 óra/2 nap)
Ha csak egy-egy hétvégén veszel részt: 29.000 Ft / hétvége (18 óra program/2 nap) 
Az ár tartalmazza: 1 éjszaka szállás, teljes vegetáriánus ellátás minden program és varázslás (jóga, tánc, szertartások, meseszövés, hangfürdők, kézművesség)

A Kört vezeti: S. Gergely Annarózsa, diplomás Vaisnava jógamester, Nalíni női jógaoktató, Birthlight Kismama jógaoktató, Hess hangtálterapeuta, Nia táncoktató, képződő szakrális körtánc oktató, képződő meseterapeuta, hangtálterapeuta, kineziológus, női terápiás segítő, dúla.