Egymásra hangolva-párterápiás nap a szakrális intimitásért- 2018. május 13. 10-18h

A Világnak szüksége van a Szívek megnyitására, és mindannyiunknak szüksége van a bensőséges biztonságos szív-térben való megpihenésre, ami lehetőséget ad elmélyülésre, tanulásra, az egymással való szakrális kötődés táplálására, megerősítésére. Elköteleződésünknek is jólesik a megerősítés, az egymás szerelmi energiájában való újbóli megmerítkezés, közös feltöltő szeretetnyelvek tanulása, önmagunk mélyebb megismerése.

A nagysikerű Valentin-napi Szerelemre Hangoló műhelyek után újabb alkalmat szentelünk Kedvesemmel a szakrális intimitás elmélyítésére, párok részére, kreatívan és inspiratívan felhasználva: 

- páros jóga ("bújós jóga") elemeket és tantrikus technikákat az egyéni és közös érzékelés finomításáért
- masszázstechnikákat, a gyengéd érintés adásának és befogadásának megtanulásáért egy teljes otthoni lomi-lomi masszázs megtanulása folyamatában
- játékos önismereti elemeket, mert a vidámságban jobban oldódunk
- hangterápiás technikákat, felhasználva a Hangot, mint kapcsolatot a Test és a Lélek között 
- táncterápiás elemeket, az áramlásért, felszabadultságért

A napot a hely befogadóképessége miatt 4 pár részére tudjuk megtartani, így bensőséges és személyre szabott lesz.
Miben vehettek részt együtt az egy nap alatt?: jóga, tantra, hangfürdő és egy lomi-lomi szakrális hátmasszázs megtanulása, amivel otthon kényeztethetitek egymást :) Ára: 12.000 Ft/fő, bőséges vegetáriánus ebéddel együtt :) 
 
Jelentkezz Annánál! 
Várunk szeretettel! 
 
 
 
Visszajelzések a Valentin-napi, csodálatos alkalomról: "Nagyon nagyon meghitt volt minden. Annyira csodás, hogy ilyen esték és párok vannak a földön. Köszönjük neked! Nagy élmény volt és jó döntés, hogy ott voltunk!"
 
"Valóban nagyon meghitt és bensőséges volt... a hangulat, a légkör... sokáig tudunk ebből töltekezni... Pont mi is azt beszéltük Jánossal, hogy havi egy ilyen alkalom milyen jó lenne:) Köszönjük!"