Búcsú Zoltán

 

Sziasztok!
Gondolom nem vagyok azzal egyedül, hogy foglalkoztatnak a miértek. A nagy „miértek”. Miért születtünk erre a világra? Miért születtünk pont ebbe a testbe? Miért történnek velünk azok a történetek, amik történnek?
Ezek a kérdések folyton ott lebegtek körülöttem. Néha lamentáltam rajtuk, néha az életemben hangosabban szólt a zene és nem foglalkoztam a „miértekkel”. Ám eljött a pont (vagy az az életkor), amikor már nem lehetett nem tudomást venni róluk. Nos, én szerencsés voltam, mert ugyanekkor lehetőségem is adódott arra, hogy az addig csak gyakorlás formájában, az életemben jelen lévő jógára, a színfalak mögül is rápillanthassak. Elvégeztem a a hatha jóga oktatói képzést. Ez a képzés nekem nem csak egy oklevelet adott. Annál sokkal többet. Válaszokat a miértekre. Mégpedig olyan válaszokat, melyek segítségével a helyükre került az a sok-sok rész tudás, rész információ, melyeket addig csipegettem fel innen-onnan.
Betöltöttem a 46. életévemet és műszaki végzettségem lévén, ezen a területen tevékenykedem, miközben gyakorló apa is vagyok. Szóval elég színes az életem.
Amit ajánlok az óráimra látogatóknak, hogy egy teljes testet átmozgató-erősítő-izmokat lazító gyakorlás során az elménket is górcső alá vesszük. Megtapasztalhatjuk, hogy az elménk és a gondolataink mögött/fölött létezik valaki, aki valójában MI vagyunk.
Namaste! Várlak szeretettel!