Babarózsa Kismamajógaoktatói Képzés 2020. február-június

 
Nagy szeretettel hívlak Babarózsa Kismama jógaoktató képzésemre, ami szakrális női körben, gyógyító térben zajlik, 2020. február-június között, összesen 4 hétvége és egy háromnapos nyitott (vizsga)tábor keretében (11 nap).
 
Hiszem, hogy a várandósság és a szülés különleges, áldott élethelyzetek, melyek tudatos és szívből jövő megélésével nemcsak a jelent, hanem múlt és jövő generációit is gyógyíthatjuk.
Szívemből születik ez a képzés, ami felöleli 8 éves tapasztalatomat a kismama és női jógaoktatás, szülésfelkészítés, várandósság kísérés és várandósságtámogatás, valamint a foganás holisztikus segítése terén. Nagy örömmel és kiváló vendégelőadóimmal együtt osztom meg Veletek eme csodás, szakrális élethelyzetből adódó varázslatos tanulni-tapasztalni-gyógyulnivalókat:
 
- speciális kismama jóga-energia-táncos gyakorlatok trimeszterekre lebontva, gyakorlatsorok óratípusok szerint
- speciális légzések, légzés-sorok, relaxációs és gátizomtorna gyakorlatok
- vajúdástámogató, szülésre hangoló, szülést könnyítő gyakorlatok, páros szülésfelkészítésben is
- masszázsok, aromaterápia, homeopátia, Bach-virágterápia, kineziológiai gyakorlatok, gyógynövények használata a várandósság fázisaiban
-ajurvédikus és jógikus technikák a foganástól a szoptatásig
- testünk-lelkünk megnyílása a Teremtésre: egy kis pszichológia, érzelmi változások a várandósság alatt
- a várandósság spirituális és gyakorlati oldalai a 0. trimesztertől kezdve a 5. trimeszterig (azaz a baba hívásától kezdve a baba 9 hónapos koráig)
- szülés-születés dúla, bába és orvosi szemmel is
- bodywork alapú és művészetterápiás várandósságtámogatás technikák
- szakrális körtáncok, amik egyes órákon, vagy szertartásokon használhatók
- várandós énekek, szülés-dalok, várandósság alatti relaxációs mesék, egy kis meseterápia, hangterápiás eszközök használata
- Babahívogató szertartás, Születésáldó szertartás, Lezáró-Rebozó és Tündérkeresztelő szertartás, körtáncokkal, minden varázslással
- teakeverékek és (gát)masszázsolaj keverékek készítése
Vendégelőadóim:
Mihályfi Márta holisztikus bába a Születéskapu előadással és szertartással
Veisenberger Eleonóra gyakorló VBAC dúla: Gyakorlati helyzetek és lehetőségek a kórházakban és kérdezz-felelek a szülésről, császár utáni természetes szülések (VBAC)
Dr. Bajnok Anna: Szülész-nógyógyász rezidens orvosnő: Anatómia, élettan és orvosi tapasztalatok
 
A képzés továbbképzés jellegű, amire vagy végzett Hatha jóga vagy bármilyen más jógairányzat oktatóit, vagy legalább két éve rendszeresen gyakorló hölgyeket várok. Kiváló akkor is, ha "csak" Magadnak, Leendő Anyaként vagy Nagymamaként szeretnél elmélyülni, vagy gyógyulni.
Tartalmazza: összesen 11 nap képzés, teljes részletes jegyzet linkekkel, könyvekkel, táncos zenékkel és minden tudnivalóval kiegészítve, kismama órák hang- és videófelvételeivel együtt, pendrive-on.
A képzés összesen 11 nap: 4x2 nap, azaz 4 hétvége (szombat 10-20, vasárnap 10-16 között) a gödöllői Shanti Jógastúdióban (ittalvás lehetséges, sőt ajánlott, esti szülésfilmnézések miatt), közös agapé étkezéssel, és 3 napos vizsga és szertartások tábor szintén a Shantiban (péntek 10-20, szombat 8-20, vasárnap 8-16 között)
A képzés első és utolsó hétvégéje nyitott vendég résztvevők számára is.
 
Dátumok: hamarosan!
Ne hiányozz kérlek! minden idő számít.
 
Költsége: 160.000 Ft/fő.  Mindent tartalmaz, a vizsgadíjat is :) A kötelező 10 hospitálásból 5-öt tartalmaz, a többit más jógaoktatóktól ajánlom tapasztalni, hogy legyen változatosság :), valamint tartalmaz egy 3 órás szülésfelkészítő foglalkozáson való hospitálást is. Részletfizetés lehetséges egyéni egyeztetéssel.
 
A képzést vezeti: S. Gergely Annarózsa, BA diplomás Vaisnava jógamester, Nalíni Női jógaoktató, Birthlight Kismama jógaoktató, Kineziológus, Théta-Healing konzulens, Nia white belt táncoktató, képződő szakrális körtánc oktató, Ajurvédikus masszőr és Dúla.
http://shantijogastudio.hu/annarozsa
 
A helyszín: www. shantijogastudio.hu, Gödöllőn, autóval, busszal és Hévvel is könnyen megközelíthető, Budapesttől 30 percre, szép családi házban található nagyon hangulatos jógastúdiómban, ingyenes parkolással.
 
A képzésről szépséges oklevelet is kapsz. Várlak szeretettel! <3
 
A jegyzethez köszönöm Kornhoffer Tündével 2 éve vezetett közös kismamaképzésünk anyagát, nagy segítségét.
A beharangozó kép Anne Geddes fotója, amivel szerzői jogokat nem áll szándékomban sérteni.

"Hogy mit adott nekem a kismamajóga oktató képzés? Várandós kismamaként a mindent! Olyan alap és emelt szintű tudást, megértést és persze tapasztalatot a várandósággal és szüléssel, sőt még a prenatális időszakkal kapcsolatban is, amely minden nőnek, és pláne minden olyan nőnek, akik nőkkel foglalkoznak kihagyhatatlan.
Az Anaya Női jóga oktatói képzéssel nagyon szélesre tágult a világ, amely világban nem csak a nők kaptak helyet, de női fókusszal jártuk és fedeztük fel azt. A kismama jóga képzéssel pedig ez a kiszélesített világ újra összeszűkült: a világ magjára, a születésre, az új élet keletkezésére, egy égi lélek Földre születésére. Ez a legnagyobb és legteljesebb csoda, ami az életünkben megtörténhet. És ez a nő által történik. Ebbe a csodába kaptam betekintést, már-már beavatást, de az majd leginkább a gyermekem világra segítésével fog megtörténni. Így már magabiztosan, örömmel és lelkesedéstől izgatottan várom, hogy a kisfiam jelt adjon: születni készül! Olyan segítséget kaptam tudásban és érzelmileg a létrejött női kör által, ami nem csak a munkámban fog támogatni, de a saját szülésemkor is velem lesz.
Kornhoffer Tünde és Gergely Anna oktatóimnak csak annyit mondhatok: Hálásan köszönöm! " Réka

"A képzés alatt szinte végig élhettem a várandósság egyes szakaszait, ami nekem azért is különleges, mert nem volt még alkalmam "élesben" megtapasztalni a várandósságot. Különösen csodálatos volt, hogy mindezt 2 kismamával a körben tudtam átélni, követve az ő gömbölyödésüket, érzeteiket, érzèseiket. Mindezen felül a képzés segített abban, hogy másképp tekintsek a várandósságra ès a szülèsre... úgy látni, hogy ez a női létünkben egy teljesen természetes folyamat, s hogy mi nők - a testünk ès a lelkünk - úgy lettünk megalkotva, hogy kèpesek vagyunk egy ilyen csodának bőseget és biztonságot nyújtani a méhünkben és ha eljön az ideje a testünk tudja, hogyan segítse világra a pici jövevényt... a lényeg: hogy kapcsolatban maradjunk, önmagunkkal, a testünkkel és a bennünk növekvő babával. Hitelességét az is adta, hogy oktatóink (Anna, Tünde es Kori is ) saját tapasztalatait is megosztották velünk, tapasztalatukat a saját varandossaggal és szülésekkel, és mindazon hasznos tapasztalokat is, amelyeket kismamákkal való kapcsolataik során gyűjtöttek, átéltek. Nálam a legáttörőbb elmenyt a szüléssel kapcsolatban tanultak adták.... eddig azt gondoltam, hogy hát szép az otthon szülés gondolata, de felelőtlenség... most inkább fordítva látom....ha a baba és a mama igènyeit vesszük figyelembe, s azt, hogy mi az, ami tényleg segít a folyamatban, akkor nem is látok más megoldást - fontos tudni, hogy ez is egy alternatíva, hogy aktívan benne vagyok a folyamatban, hogy lehet olyan is, hogy a vajúdás és a szülés során hagyják, hogy csak magamra és a kisbabámra figyeljek, s hogy ebben a folyamatban senki másnak nem kell megfelelnem... Remélem, hogy mindezt a tudást tovább tudom majd adni az engem megtaláló kismamáknak is, nagy szükségük van rá. Köszönöm Nektek ezeket a tapasztalasokat..." Annamari

Anna bemutatkozása:
Kedvesek! nagy örömmel és elhivatottsággal készülök a képzésre. 
8 éve tanítok kismamajógát és tartok szülésfelkészítőket, 10 éve foglalkozom női jógával, 11 éve sok sok kismama-és útonjáró hölgy női önismeretével kineziológia, lélekgyógyászat és női segítő módszerekkel. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a kedves-lelkes kismamáimtól. Fontos szakasz ez az életükben, hogy végre ráhangolódjanak testük-lelkük finom változó rezdüléseire, az állandó átalakulásban megtalálják belső hangjukat, meghallják méhük és babájuk énekét, megpihenjenek női lelkük biztonságos csendjében-békéjében. Számomra ezt nyújtja a kismama jóga. Örömteli belső nyugalmat, ami abból táplálkozik, hogy ismerem-szeretem magam és testem-lelkem változásainak tanítását. Amit tőlem fogtok tanulni az együtt töltött napok során: Kismama jóga bemelegítések, ászanák, pozíciók, termékenységi táncok, energiagyakorlatok, körtáncok, pránayámák, páros kismamás gyakorlatok, óra felépítés, különböző óratípusok. Gátizomtorna kismamaként és szülés után. Szülésfelkészítés kismamaoktató és dúla minőségben is, Apukával együtt végzett ringató, masszírozó, légző és vajúdás-, kitolást támogató gyakorlatok, technikák. Születés-, vajúdó énekek... Szülés utáni közvetlen regeneráció, gyakorlatok akár pici babával a hasadon. Gyakorlat, átélés, testen keresztül való tapasztalás. Várlak Benneteket nagy szeretettel.